Pro ty kteri zvazuji koupi Ipod NANO

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Broxik
Začátečník
Začátečník

Pro ty kteri zvazuji koupi Ipod NANO

Příspěvek od Broxik »

Predem vam upozornim nekupovat!. Duvod? Sel jsem ze psama o vikendu na prochazku a na lesni ceste mi spadl ipod pri vytahovani na zem. Uz spadl drive proto sem se nijak nevzrusoval a zvedl ho. Jenze ejhle tomu zmektu prasko ochrane sklicko. Resil jsem teda s oficialnim zastupcem firmy apple ze bych chtel teda to sklicko vymenit. Byl sem pripraven i na castku 1000kc je to preci jen apple ale to co mi pan odpovedel me donutilo premyslet o otm zda se dneksa z te demence neopiju. Nebudu tu davat jeho text ale budu ho volne citovat. Prvni po me chtel seriove cislo ze bez toho mi nesdeli cenu a jeste ze se nemeni sklicko ale cely pristroj. TO uz sem tusil ze je zle. Na druhy den mi prisel email ja vas nepotesim vymena stoji 2460kc. Takze panove a damy za vymenu praskleho sklicka ktere tam dal totalni idiot a pri padu na to sklicko se vzdy rozbije zaplatite temer 2x obyc mp3 prehravace. To ze je to mpice pro sportovce a tak nejak se tam pocita ze muze dojit k padu asi dotycni inzenyri z aplu nepobrali. A to ze se to bez dotykace neda ovladat je snad vsem jasne takze doufam ze ma domacka oprava (folie) to udrzi pri zivote aspon do doby nez padne 2 leta zaruka. Mpici mam asi 3 mesice takze mi to prijde neco neskutecneho. Pokud nekde narazite na nekoho kdo je obzvlast k firme apple kruty nejspise to budu ja. Ostatne rict mi to ten pan pri osobnim jednani prvni bych se rozplakal jako male decko a pak bych mu dal tou mpici headshot. Pokud byste nekdo vedeli o nejake lepsi moznosti nejspise bych ji pro klid sve duse vyzkousel pac se mi s tim pavoukem moc chodit nechce je proste otazka casu kdy se prvni dil uvolni a i z tou folii se to muze vysypak pak je to v pytli.
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Re: Pro ty kteri zvazuji koupi Ipod NANO

Příspěvek od semmtex »

pořid si jakýkoli mobil se slotem na sd kartu a máš vystaráno. a ještě se ti dovolaj :wink:
když ho rozsekáš za displej dáš max 1000kč
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

tady sem to asi spatne vysvetlil mel sem na mysli nekoho kdo by sklicko byl schopen najkym zpusobem opravit mimo drapy applu. Bo 2500 za to fakt nedam a nechci se spolehat jen na nejakou folii ci izolepu. Ale predpokladam ze to asi nic a budu se muset s tim home made resenim spokojit.
Okurek!
chronograph
semmtex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od semmtex »

skus jeste polooficialni servis
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

ono to taky mue bejt dáno kontrukcí toho ipoda že to prostě nejde
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

no ano to je fajn ze muze mit takovou konstrukci ale pak to asi neni nahoda ze . O to vice je si treba na ty hnupy z ukousnuteho jabka davat pozor. Ja to osobne nechapu schvalne sem si vybral drahzsi mp3, sem bral ze to maj secko osefovane a proto to tolik stoji. Ale pritom se chovaji jak pitomci kteri provelid prvni navrh mp3sky a ladi ji na uzivatelich a to uz panove toho nana je 6ta generace.... No nic je to stejne brekot nad rozlitou polivkou a nic se nezmeni. Vsem dik ted abych vozil nano obaleny v bublinkove folii :angry2:

Btw jak tu nekdo zminuje nejaky polooficialni nejaky odkaz by nebyl? Protoze co sem hledal googlem tak to bylo secko bud telefony nebo pak ten servis na ktery sem dostal kontakt od prodejce.

Sem koukal na ty folie a mel sem to koupit hned :( viz tady ta http://www.alza.cz/invisibleshield-appl ... 180145.htm akorat trosku osmiknout a byl by klid.
Okurek!
chronograph
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Kdyz to tak ctu, vzpominam si na genialni recenzi odborniku z nejmenovaneho magazinu, kde udajne nechali mesic padat opakovane na zem iPad a bez uhony :lol:
U takto maleho iPod NANO bych tomu skoro i veril, vzhledem k zanedbatelne hmotnosti. Asi jsi mel fakt pifku. Ja paradoxne vracel zklamane nedavno iPod Touch prave kvuli tomu, ze k memu prekvapeni nema sklo, ale plast. Me mobil ani prehravac nespadl nikdy na zem, zato chci aby to z kabes nebylo dodrapane i bez nepraktickych pouzder.
Zato kdyz mas neco se sklem, je tam riziko, ze te potka takova nehoda...
semmtex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od semmtex »

skusil bych naky ty stylu mobilpohotvost atd. :arrow: proste neoficialni servis kde ti to opravi levnejc
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jinak ja mam ipod touch a spadnul nespočetněkrát, a zatim v nejvešim pořádku, a to mi jednou spadnul z cca metru na dlazbu, a ani skrabanec, na lcd mám folii a pod ní je jak novej
btw a sklo tam neni, protoze je imho křehký, ten plast je v pohode
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Souhlas, taky jsem si koupil Touch nedávno (moje první jabková věc), nosím ho normálně v kapse, pouzdro nemám a vypadá stejně jako když jsem ho koupil. Dokonce jsem ho kupoval z druhé ruky a ani tak není na displeji jediný škrábaneček. Takže IMO to mají konstrukčně naprosto v pořádku (mluvím o Touchi, Nano neznám).
Sten
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Sten »

Teto topic mě přijde opravdu k smíchu, přirovnal bych to asi k tomu, kdybych na fóru rozkřikoval nikdo si nekupujte Ferrari, naboural jsem sním do stromu a je rozbitý, přitom stálo 6 milionu...
Pokud si kupuješ elektroniku k tomu aby jsi sní "házel" o zem tak si příště kup nějakou outdoorovou gumovou a ne dotykovýho Ipoda :oha:
Naposledy upravil(a) Sten dne pát 24. čer 2011, 11:35, celkem upraveno 1 x.
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: naprostej souhlas i kdyz si myslim že ten malej ipod nano by mel neco vydrzet, je promo delanej k behani , ale mas ho mit v nejakym bumperu nebo silikonovym krytu to je proste vzdycky lepsi
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

tak k smichu ti treba prijde nerikam ze cas viny neni na moji strane ale ja s nim nehazel vypadl z ruky dost podstatny rozdil a taky je rozdil kdyz to spadne na asfalt a neskodnou lesni cestu. Je dost komicek ze asfalt nic neudela a lesni cesta ano. Taky sem to psal jak sem byl nasrany jak brigadir takze ted bych ten topic formuloval jinak ale to je jedno, proto sem tady neprisel prispet. Trosku sem googloval a jeste z pomoci kamosu sem sehnal tyhle infa.

http://www.youtube.com/watch?v=vHq23jHPvDk tady je jak se do toho dostat. A tady je link na koupi samostatneho lcd displaye. http://cgi.ebay.co.uk/Replacement-Apple ... 0674519417 . Vse by mela zladnout cvicena opice tudiz to nejspise vyjde na 8 liber praci + postonve. Otazka je jen jestli za tech 8liber je to opravdu ipod display a ne nejaka cinska kopie, ktera pak nebude fungovat. No asi to cinska kopie je lepsi bude koupit toto http://cgi.ebay.co.uk/New-iPod-Nano-6th ... 2a11235221 cena je krapet rozdilna ale uz pomerne duveryhodna na apple.

CO se tyka gumy mas samozrejme pravdu tu sem si mel poridit hned. jak vypada je videt treba zde http://www.youtube.com/watch?v=504Auwgp9fQ. jde pak videt ze kdybych ji mel tak ikdyby s tim opravdu pak pleskl usetril bych si vrasky. Proto bych zaveru udelal takovey ze kdyz apple tak z ochramnymn prislusenstvim :P nicmene sem s nima stejne skocnil

A jeste jeden dovetek, kdyz mrknete na ceniky tech oficialnich i neoficialnich servisu tak tam najdete ze u nana menili ciste to sklicko jeste v 5te generaci stalo 500kc. U te 6te stejne jako i Iphone 4 je ten dispaly touch a sklicko slepene do jednoho proto je to takovy problem. Kdyz uz nic aspon sem se dozvedel par zajimavych veci.

Btw me napada ze by se mohlo vsechno smaznout a nechat tu jen tohle kdy to muze nekomu poslouzit kdyz bude mit takovou smulu jako ja. Ta oprava nevypada slozite a asi nejsem posledni komu se to rozbilo.

Takze jsem to na ebayi objednal a pristi tyden budem operovat. Pak napisu jak sem z fenem a ipodem dopadl a zda je to opradvu tak izy jak to vypada na yt videu. Cena 301kc opriti 2400 z ofiko servisu slusnej rozdil.
Okurek!
chronograph
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Souhlasím s příkladem s ferrari. Nekupuj si věci na které nemáš peníze. Taky si nekoupim Porsche i když peníze by byly, protože živit motor a servis je už úplně nekde jinde. :roll:
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Prostě to spadlo a rozbilo se. Stalo se a nic s tím neuděláš. Mě se to stalo u touch hd (koupil jsem si displej za 50$ a vyměnil jsem si to). Kamošovi spadl iphone 4 a zaplatil v servise tuším 4k. Měl jsi docela smůlu vzhledem k tomu že ti to nespadlo přímo na tvrdý povrch, ale to se zkrátka někdy stane. Vem to tak že kdyby se ti rozbila jakákoli jiná mptrojka tak tě stejně obchod pošle do háze že to je mechanicky poškozeno a koupil by sis novou.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasek007 »

:?nebo ještě jedna možnost sledovat aukční server,jestli se tam neobjeví nějaký k.o Ipod nano a pak už se jen modlit,aby měl dobrý digitizér+ vše ostaní co by jsi potřeboval :wink:
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

pozde ,ale tady mas navod na vymenuhttp://www.youtube.com/watch?v=el3XIn0iM6A
CPU AMD Ryzen 7700 MB GIGABYTE X670E AORUS MASTER , VGA ASRock RX 7900 XT RAM G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 LG Oled42C2, Zdroj Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
Xeigen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Xeigen »

Pozri si to na Ebay-i je tam toho Hafo, dostanes k tomu aj vsetky potrebné nástroje, a ked nemas obidve ruky lavé tak si to vymeniš aj sám za 7 eur.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“