BSOD

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Lukyscroot
Nováček
Nováček

BSOD

Příspěvek od Lukyscroot »

tak v posledni době mi muj notebook znacky hp zacal hazet bsod tady je odkaz na screen : http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 061oj.jpg/

divny ale je ze to dela pouze u hry wow u niceho jineho to neudela a to muzu hrat uple cokoliv a neni to ramkama ty jsem projel memtestem a nenaslo to ani jednu chybu,uz zacitan byt zoufali prosim zkuste mi pomoci diky moc
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: BSOD

Příspěvek od Alfajk »

aktualizuj ovladace vseho,hlavne grafiky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Lukyscroot
Nováček
Nováček

ovladace mam aktualni az na par blbosti jako je modem ale graficky jou nejnovejsi
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak zkus starsi ovladace karty...teploty jsou ok ? a jakej memtest zkousels ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Lukyscroot
Nováček
Nováček

starsi jsem uz nenasel ale muzes se kouknout mam integrovanou grafarnu Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
teploty by mneli byt v pohode a memtest jsem zkousel Memtest86 alespon myslim mnel jsem pujceny cd od kamose a ten je tedka na dovoleny
Lukyscroot
Nováček
Nováček

jo kamarad taky rikal ze to muze byt i spatnou konfiguraci v biosu ale v tom se absolutne nevyznam
kasper551
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kasper551 »

ahoj stáhni http://www.memtest.org/#downiso vypal na cd a otestuj notebook nelepé přes noc ještě bych otestoval disk hdtune
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Lukyscroot
Nováček
Nováček

ok zkusim to diky moc
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

o jaký model se jedná?
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Lukyscroot
Nováček
Nováček

je to HP 550 neni nejak moc silnej ale ten bsod uz mne stve zkusim nechat memtesta bezet pres noc
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“