sundat chladič před převozem?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
PetrB
Začátečník
Začátečník

sundat chladič před převozem?

Příspěvek od PetrB »

Ahoj, čeká mě stěhování do nového bytu a řeším jednu věc (teda řeším jich milion, ale ty sem nepatří:) ): mám na procesoru noctuu nh-c14 a mám trochu obavy, aby se mi při převozu neurvala na nějakém výmolu. přecejen to drží jen heatpipe a má to nějakou váhu. budu to převážet normálně v krabici od case včetně molitanů, ale pořád nevím jestli ho raději nesundat. případně jaká je vhodná přepravní poloha? stojící, ležící, ležící obráceně (chladič by visel)?
díky za radu
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: sundat chladič před převozem?

Příspěvek od AllowedCry »

už jsem to zažil :D mno při přenosu ji můžeš držet přirozeně ale při převozu by měla ležet na boku tak, aby chladič byl nahoru... nemělo by se nic stát ;) a nebo ještě můžeš vnitřek pc vycpat papírem (pro jistotu) ale opatrnost je na místě. Pokud pojede v náklaďáku tak to už je horší.. možná když ho položíš na gauč ale jinak bych ho spíše převezl autem protože vibrace by mohli poškodit hard disk DVD romku a možná i něco jiného.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ahoj, nic vycpavat ani sundavat nemusis, staci, kdyz ho polozis na bok. me se jeste nestalo, aby se pri prevozu cokoli poskodilo, a to sem to na lanky vozil i normalne na stojaka.
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

díky za rady. jestli se to urve, tak vás tu veřejně prokleju :-D
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“