Opět Genius 5.1 HT
Moderátor: CageJ
- Errik
- Začátečník

-
Opět Genius 5.1 HT
Zdravim, chci se zeptat jestli někdo nemá přehled o těchto repro po Brně. Nevim totiž, jestli je tam kupim kolem /nebo radši pod/ 4000. Už jsem je jednou měl ale měly blbě udělaný SUB a docela hlasitě v něm něco rezonovalo. Rozebral jsem ho do posledního šroubku ale nic se nezdálo být povolené nebo s možností nějak vibrovat. Byly to zvuky jako by byla uvolněná přepážka nebo tak něco. Tak jsem je vrátil, měsíc je měli v reklamaci a pak mi je vrátili s tím, že byly až u výrobce, že si s tím nikdo nevěděl rady. Jaké bylo mé překvapení, když jsem je po měsíci opět rozbalil, když se ze subu linuly opět stejné zvuky. Druhý den jsem je vrátil a teď nemám nic. Chci se taky zeptat jestli to náhodou není naprosto normální chování, pozná se to nejlíp, když vypnete všechno ostatní a pustíte něco co pěkně basuje. V rozmezí tak 70 - 100 Hz zvuk výrazně zesílí do strašné rezonance. Myslím si, že u těchto beden by měl být zvuk naprosto perfektní a bez žádných pazvuků. Díky za názory.
- RDave
- Nováček

-
Odpoved na...
Kup si Megaworks 550 THX a nemas problemi 
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Normalni by to nejspis nemelo byt....mam tytez repraky a pokud nemam basak na plno (coz je docela narez) tak sem nic podobnyho neslysel....
jinak Megaworks 550 THX sou krapet v jiny cenovy relaci
jinak Megaworks 550 THX sou krapet v jiny cenovy relaci
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Wilik
- Administrátor

- drak
- Začátečník

Geniusy mi běžej půl roku a bez problémů, Logitechy jsem slyšel jen 2.1 a byly dost dobrý.Opakuji, co bylo mockrát řečeno - i podle mě za tu cenu ty Geniusy jsou moc dobrý.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Errik
- Začátečník

-
Logitech Z640
To Willik: tyhle logitechy jsem měl taky, je pravda, že klasický basák je lepší než drnčící sub, ale na druhou stranu má logitech debilně vymyšlený systém zapojení signálu do basové bedny. Jde totiž z jakéhokoliv jiného satelitu/centru, i když má (tedy zbytečný) vstup vlastní (oranžový). Má to ten efekt, že basy nejdou ztlumit a i když jsou na minimu (co povolí potenciometr zezadu basáku), i to je docela nahlas a působí rušivě.
- Wilik
- Administrátor

Re: Logitech Z640
No, je to mozny... jak jsem psal - ja jsem je osobne netestoval... na druhou stranu jsem ale slysel ty geniusy a pres to, ze maji robustni subwoofer tak je ta hudba ve stredech celkem plocha... osobne bych si asi vzal ted ty Logitechy - zvlast za tu cenu do 3000,-Errik píše:To Willik: tyhle logitechy jsem měl taky, je pravda, že klasický basák je lepší než drnčící sub, ale na druhou stranu má logitech debilně vymyšlený systém zapojení signálu do basové bedny. Jde totiž z jakéhokoliv jiného satelitu/centru, i když má (tedy zbytečný) vstup vlastní (oranžový). Má to ten efekt, že basy nejdou ztlumit a i když jsou na minimu (co povolí potenciometr zezadu basáku), i to je docela nahlas a působí rušivě.
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ten test bude na PCT ?Wilik píše:Osobne bych doporucil repro od Logitechu, je to tusim Z640 - nebo tak nejak... cenou kolem 3000 kc, kamarad ted prave dokoncuje test repraku, takze od nej vim, ze jsou skutecne velmi dobre...
Rad bych koupil nejake 5.1 k Audigi2, ale v tomhle absolutne nevyznam. Nejsem zadnej audiofil a chci to hlavne na hry a filmy.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Wilik
- Administrátor

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Errik
- Začátečník

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ach boze, computer... to zas bude blabolu a nepresnosti.Sentenced píše:Jen pro upresneni.. bude to v pristim Computeru a ne v tom co vysel vcera - (18.9.2003).
Osobne premyslim o 5.1 karte, ale jde mi i dost o cenu. Hodne koukam po Hercules G-muse 5.1. Stoji 500 a me by mohla stacit. nemate s ni nekdo zkusenosti? V nejakym testu psali ze ma lepsi zvuk jak Live!.
ICE
- Wilik
- Administrátor

- commander
- Nováček

-
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Opet Genius HT
Zdravim,rád bych se zeptal,jestli vam taky v reproduktorech praska,kdyz si regulujete hlasitost dálkovím ovladáním..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No není to přímo praskání, ale něco slyšet je
, ale jinak jsem s těmahle reprákama spokojenej, jsou skvělý 
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Opet Genius HT
ne , ale zato kyz je opravdu ticho kolem 3ti rano a vsechno vypnu dokonce i pocatcButcherson píše:Zdravim,rád bych se zeptal,jestli vam taky v reproduktorech praska,kdyz si regulujete hlasitost dálkovím ovladáním..
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
- .exe
- Začátečník

Pořád tady čtu klady a zápory G5.1HT, docela se rozmýšlim zda je koupit,
Na můj vkus to má docela dost problémů...(třeba,že rezonuje subwoofer,dálkový ovládání se rozpadá nebo že basy jsou až moc ořezaný...atd.), ale zase někdo píše, že mu repráky šlapou v pohodě.Ono 3.600 není málo a s mym štěstím bych to nerad druhej den šel reklamovat.Na druhou stranu v tomhle směru
nejsem nějak náročnej tak by mi to snad mohlo stačit-měl bych to pro hry, DVD filmy a poslech hudby
Může mi tedy někdo dát konečné resumé ?
někdo tady psal o Logitech Z640 jsou srovnatelně lepší ?
Na můj vkus to má docela dost problémů...(třeba,že rezonuje subwoofer,dálkový ovládání se rozpadá nebo že basy jsou až moc ořezaný...atd.), ale zase někdo píše, že mu repráky šlapou v pohodě.Ono 3.600 není málo a s mym štěstím bych to nerad druhej den šel reklamovat.Na druhou stranu v tomhle směru
nejsem nějak náročnej tak by mi to snad mohlo stačit-měl bych to pro hry, DVD filmy a poslech hudby
Může mi tedy někdo dát konečné resumé ?
někdo tady psal o Logitech Z640 jsou srovnatelně lepší ?
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja ja mam uz dlouho a vubec nelituju..navic-je na ne 3 roky zaruka a to se mne zda celkem solidni "zkusebni lhuta" na to abys zjistil,jestli ti rezonuje woofer.Mne teda mimochodem nerezonuje nic a ovladani drzi..
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit