Dobrý den. Začínám studovat programovací jazyk C++ a napsal jsem takový jednoduchý kód který je uveden pod tímto textem. Problém je v tom (hlavně kvůli mé prozatimní neznalosti tohoto jazyka) že když program zkompiluju a spustím, mihne se mi na monitoru asi tak v pikosekundě a já nevidím vísledek. Nevěděl by někdo, co k tomu kódu připsat, aby se ten program sám nevypínal? Předem velice děkuji za jakoukoli odpověď.
#include <iostream>
int main()
{
std::cout << "První řádek textu.\n";
std::cout << "Druhý řádek textu.\n";
std::cout << "A nakonec ještě třetí řádek textu.\n";
return 0;
}
C++ Jak donutit program, aby se neukončil?
- gary_f
- Nováček

-
- krakenuss
- Začátečník

-
Re: C++ Jak donutit program, aby se neukončil?
co se týče programování jsem amatér, ale s tímhle ti můžu pomoct. Stačí ještě před "return 0" napsat: std::cin.get() někdy jsem to tam musel napsat dvakrát ale funguje to.
- gary_f
- Nováček

-
To je vynikající. Funguje to, konečně to na té obrazovce zůstává. Moc děkuji.
- Saphire
- Začátečník

A když před to std::cin.get() napíšeš std::cin.clear() stačí to cin.get() jednoukrakenuss píše:co se týče programování jsem amatér, ale s tímhle ti můžu pomoct. Stačí ještě před "return 0" napsat: std::cin.get() někdy jsem to tam musel napsat dvakrát ale funguje to.
MB: Fujistu-Siemens D1961 CPU: Intel P4HT 521 2.8Ghz GPU: ATI Radeon 9600 Atlantis 128MB RAM: 2x1GB DDR400 ADATA PREMIER HDD: 2x 40GB Samsung SP0411c, 250GB WD Caviar D2500AAJB-00J3A0 OS: Windows XP/Linux Mndriva 2010.2
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300
Airsoft archivements: Bloody BB, Amphibious operations, Calm under fire, Sugar rush, Dance, F**ker Dance!, Speedy Gonzales, 1 of 300