Například abych koukal na flash videa z webu, tak musím to zapnout na hlavní obrazovce a přepnout se do hry - prohlížeč se přene z ničehonic na vedlejší obrazovku ale video funguje (když to zapnu na vedlejší obrazovce a přepnu se do hry, tak prohlížeč je "napůl" připojený na jednu stranu obrazovky). Celá obrazovka samozřejmě nejde.
Mnohem horší je to u videa z MPC nebo VLC Když mám štěstí (to myslím vážně, protože někdy to jde a někdy ne a vůbec nevím kvůli čemu), tak dám celou obrazovku (maximalizované) video na hlavní obrazovce a ono se to přepne, zapnutí na vedlejší se to chová jako u prohlížeče. U horšího prostě program zamrzne a a celé je to bílé (vlc se po minimalizování hry dá dohromady, MPC musím vypnout přes task manager.
Jinak mám windows 7, crt monitor je samsung syncmaster 955b, druhý je v podpisu. Samozřejmě windows má všechny updaty a catalysty jsou myslím 11.6. Hry u kterých se to děje, například Baldurs gate, fallout, heroes a celkově skoro všechno z 2000-2003 - u čeho se to vůbec neděje je například Heroes of Newerth nebo WoW (zkurvený onlinovky, proč je tak optimalizují
Nejhorší na tom je, že jsem před rokem měl místo CRTčka další 1680x1050 LCD a nepamatuju si, že by to dělalo takovéhle hovadiny.