Zdravím všechny,
je to asi měsíc, co mi přestal fungovat zvuk u tohoto notebooku, nejede ani z reproduktorů, ani z konektoru pro sluchátka. Můj bratr jednoho dne totiž připojoval notebook k velkým reprobednam a nejspis vyzkratoval výstup pro sluchatka z notebooku, od te doby zvuk nejede nikde.
Našel jsem několik servisů, kde opravuji notebooku a všude mi řekli za opravu 3000-4000 Kč!!! Namátkou tyto: asupport (kolem 3000 Kc), nbservis (4000 Kc), cesky servis (3500 Kc) a jiné...
Jsem student a šetřím každou korunu, abych mohl studovat v zahraničí.
Nevite o nejakej servisu, kde by to spravili levneji, a to nejlépe z Brna? Jedu za pár dnů do zahraničií kde budu studovat a musím mit notebook funkční.
Prosim poradte, děkuji!
Acer 5710 a nefunkční zvuk! prosím o pomoc
Moderátor: Don
- seminko
- Nováček
-
Acer 5710 a nefunkční zvuk! prosím o pomoc
Naposledy upravil(a) seminko dne pát 15. črc 2011, 19:20, celkem upraveno 1 x.
- -- DiL --
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer 5710 a nefunkční zvuk! prosím o pomoc
podobny situace resi USB zvukovka - na aukru od 45,-CZK.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
- Thomas142
- Nováček
napiš mailik nebo zavolej do tohoto servisu v brne http://www.hwservis.cz/ , delaji notebooky za v poho ceny a je tam chlapek co tomu vazne rozumi.seminko píše:Zdravím všechny,
je to asi měsíc, co mi přestal fungovat zvuk u tohoto notebooku, nejede ani z reproduktorů, ani z konektoru pro sluchátka. Můj bratr jednoho dne totiž připojoval notebook k velkým reprobednam a nejspis vyzkratoval výstup pro sluchatka z notebooku, od te doby zvuk nejede nikde.
Našel jsem několik servisů, kde opravuji notebooku a všude mi řekli za opravu 3000-4000 Kč!!! Namátkou tyto: asupport (kolem 3000 Kc), nbservis (4000 Kc), cesky servis (3500 Kc) a jiné...
Nevite o nejakej servisu, kde by to spravili levneji, a to nejlépe z Brna? Jedu za týden do zahraničií kde budu studovat a musím mit notebook funkční.
Prosim poradte, děkuji!
dej pak vedet jak jsi dopadl
- seminko
- Nováček
-
dekuji, dnes jsem jim zavolal a rekli mi, ze se na to podivaji, predbezna cena do 1000 Kc. Takze jim to tam zanesu, vypada to nadejneThomas142 píše:seminko píše:Zdravím všechny,
Nevite o nejakej servisu, kde by to spravili levneji, a to nejlépe z Brna? Jedu za týden do zahraničií kde budu studovat a musím mit notebook funkční.
- Wuuduu
- Středně pokročilý
ked bude kriza, mozes si kupit malinku USB zvukovku...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- seminko
- Nováček
-
tak vcera jsem jim to tam zanesl, udelal moooooc smutny ocicka, ze to potrebuju udelat do dalsiho dne protoze jedu do zahranici studovat a oni ze se o to pokusi. Dnes mi volal chlape a ze to mam opravene )))))))))
prisel jsem, rekli mi 650 Kc za vymenu zvukoveho obvodu (nevim co to je, nejaka mala mrcha s moc nozickama, mam to tady na stole jako vadne)?
diky thomasi za helping, typek co v hwservisu dela je vazne machr, jako velky dik jsem mu musel dat flasku vina za jeho ochotu mi to opravit do dalsiho dne
tralalaaaaaaaa jdu se balit, zejtra letim letadlem, diky vsem za pomoc, mejte se
2Wuuduu: byla to moje posledni moznost, o ktere jsem uvazoval. Jsem rad, ze toho nemusim vyuzit, protoze by me usb zvukovka tahala za nervy s neustalym vytahovanim a zasouvanim do konektoru.
prisel jsem, rekli mi 650 Kc za vymenu zvukoveho obvodu (nevim co to je, nejaka mala mrcha s moc nozickama, mam to tady na stole jako vadne)?
diky thomasi za helping, typek co v hwservisu dela je vazne machr, jako velky dik jsem mu musel dat flasku vina za jeho ochotu mi to opravit do dalsiho dne
tralalaaaaaaaa jdu se balit, zejtra letim letadlem, diky vsem za pomoc, mejte se
2Wuuduu: byla to moje posledni moznost, o ktere jsem uvazoval. Jsem rad, ze toho nemusim vyuzit, protoze by me usb zvukovka tahala za nervy s neustalym vytahovanim a zasouvanim do konektoru.