da se zobrazit obssah textarea ne jako zdrojovy kod?
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
da se zobrazit obssah textarea ne jako zdrojovy kod?
Dá se nějak nastavit aby textarea nezobrazovala zdrojový kod ,ale normalně jak kdyby tam textarea nebyla? Dá se posilat misto textarea div? Ze bych psal do divu a tem by se poslal
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: da se zobrazit obssah textarea ne jako zdrojovy kod?
Nedělej svůj WYSIWYG...
Ne, textarea neumí zobrazovat normální HTML jako už nastylované
Ne, nemůežeš posílat div
Ne, textarea neumí zobrazovat normální HTML jako už nastylované
Ne, nemůežeš posílat div
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ja nedelam svuj wysiwyg ale potrebuju aby se toto http://www.eptest.hys.cz/index.php?strana=adm zobrazilo normalne a kdyz kliknu na upravit tak aby se to zobrazilo ve wysiwyg(to funguje)
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepleteš si front-end a back-end webu? V back-endu se ti to zobrazí jako textarea, kde si upravíš co chceš, uložíš a ve front-endu to zobrazíš jako odstavec.
Naposledy upravil(a) Exp dne sob 23. črc 2011, 12:47, celkem upraveno 1 x.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tu textareu nezobrazuj nikdy, když dá upravit zobrazí se WYSIWYG, to funguje, a když klikne na hotovo tak se to odešle, zobrazí se DIV s tím obsahem...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
sak to sem zkousel wysiwyg jel ale neodeslalo to nic
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
neslo by ten div odeslat pomoci ajaxu?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak děláš něco blbě, pravděpoodbně sis špatně přečetl jak ten WYSIWYG funguje...
Většina, teda ty, se kterýma jsem se setkal, jsi měl textareu, do které jsi něco vecpal, po špuštění WYSIWYGu se ten obah přepsal do toho divu ve kterém to upravuješ, a před odeslání si musel zavolat funkci, která opět vrátila obsah WYSIWYGu do textarey a pak teprve odeslat.
Jo, šlo by to odeslat pomocí ajaxu
Většina, teda ty, se kterýma jsem se setkal, jsi měl textareu, do které jsi něco vecpal, po špuštění WYSIWYGu se ten obah přepsal do toho divu ve kterém to upravuješ, a před odeslání si musel zavolat funkci, která opět vrátila obsah WYSIWYGu do textarey a pak teprve odeslat.
Jo, šlo by to odeslat pomocí ajaxu
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
je to nicedit a jeste me zaujal ten seznamackej http://jak.seznam.cz/example/widgets/#editor
jak by to slo tda pomoci ajaxu stym seznamackym editorem?
jak by to slo tda pomoci ajaxu stym seznamackym editorem?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, od seznamu neznám. Používal jsem TinyMCE a jako druhý mě zaujal CK Editor. Ty co máš ty, ani jeden neznám.
Přes AJAX by to šlo, kdyby ses už konečně naučil to jQuery, nechtěj se učit AJAX bez nějaké JS knihovny...
Edit:\\ Abych tu jen nekecal.
Například v TinyMCE se musí zavolat tato funkce tinyMCE.triggerSave(); aby se obsah WYSIWYGu nakopíroval zpět do textarey.
Poslat obsah DIVu pomocí jQuery přes AJAX by vypadalo asi takto
Přes AJAX by to šlo, kdyby ses už konečně naučil to jQuery, nechtěj se učit AJAX bez nějaké JS knihovny...
Edit:\\ Abych tu jen nekecal.
Například v TinyMCE se musí zavolat tato funkce tinyMCE.triggerSave(); aby se obsah WYSIWYGu nakopíroval zpět do textarey.
Poslat obsah DIVu pomocí jQuery přes AJAX by vypadalo asi takto
Kód: Vybrat vše
$.post("URL",$("#id_divu").html());PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nebo tak neslo by udelat ze by se premenilo pomoci JS div na textarea? Tak by to taky slo a nemusel bych delat zvlast script ypro kazdy prvek.
Nebo jak bys to ty udelal aby se zde http://www.eptest.hys.cz/ zobrazovala u prvků ktere chci upravovat ikona na kteru kdyz kliknu tak se ten prvek zmeni na textarea a zobrazi se tlacitko odeslat. Nektere prvky budou bez editoru
Nebo jak bys to ty udelal aby se zde http://www.eptest.hys.cz/ zobrazovala u prvků ktere chci upravovat ikona na kteru kdyz kliknu tak se ten prvek zmeni na textarea a zobrazi se tlacitko odeslat. Nektere prvky budou bez editoru
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přeměnění jsme řešili včera ve vedlejším topicu.
Já řeším administraci webu Ski Bílá takto:
https://www.dropbox.com/gallery/3082190 ... a?h=d84354
Po kliknutí na uložit se to odešle na server, server vrátí nový obsah střední části, ta se aktualizuje a LightBox se zavře a je vše aktuální, stejně to funguje u 90% všech prvků, u kterých si viděl ikonky
Já řeším administraci webu Ski Bílá takto:
https://www.dropbox.com/gallery/3082190 ... a?h=d84354
Po kliknutí na uložit se to odešle na server, server vrátí nový obsah střední části, ta se aktualizuje a LightBox se zavře a je vše aktuální, stejně to funguje u 90% všech prvků, u kterých si viděl ikonky
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
tu stranku si psal celu ty nebo to mas na nejakem rs?
A jinak ta administrace docela dobry napad ale ja bych chtel aby se to zmenilo primo na tej strance aby ten kdo to upravuje rovnou videl jak to bude vypadat a to jak psals vcera neslo ani s jquery
A jinak ta administrace docela dobry napad ale ja bych chtel aby se to zmenilo primo na tej strance aby ten kdo to upravuje rovnou videl jak to bude vypadat a to jak psals vcera neslo ani s jquery
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak buď se ti jQuery bil s nějakou jinou knihovnou, nebo tam bylo něco blbě. Jo tu stránku jsem psal celou já. Ale prvně jsem si napsal pro to systém, templátka apod... takže pak to byla hračka 
Však a tam se to přímo nemění? Pravda, nejde tam vidět ten obrázek co tam bude, ale jinak je to WYSIWYG a vypadá to tak jak by to vypadat mělo
Edit:\\ Přidal jsem do galerie ukázky úpravy stránek, konkrétně této http://www.skibila.cz/sun-ski/ Akorát jsem si všiml, že jsem nezměnil styly pro WYSIWYG
Však a tam se to přímo nemění? Pravda, nejde tam vidět ten obrázek co tam bude, ale jinak je to WYSIWYG a vypadá to tak jak by to vypadat mělo
Edit:\\ Přidal jsem do galerie ukázky úpravy stránek, konkrétně této http://www.skibila.cz/sun-ski/ Akorát jsem si všiml, že jsem nezměnil styly pro WYSIWYG
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jsem to myslel tak ze to neni primo ve strance
proste nejde nejak udelat pomoci if nebo neceho v js aby se nacetlo <div *********>obsah </div> a kdyz bych klikl upravit tak by se div zmenilo na textarea ale jenom slovo div ne ty parametry za nim.Jsem neco zkousel a nejak me to neslo.
Neslo by treba ze by tlacitko upravit vyvolalo funkci ktery by prepsala promenu neco na 1?
A kdyz by byla promena 1 tak by se napsalo textarea a kdyz by byla promena 0 tak div?
Neslo by treba ze by tlacitko upravit vyvolalo funkci ktery by prepsala promenu neco na 1?
A kdyz by byla promena 1 tak by se napsalo textarea a kdyz by byla promena 0 tak div?
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha, už vím kde je chyba... Jsem zapoměl na jednu důležitou věc...
Když jsi zavolal ten skript někde v hlavičce, tak když on se prováděl, tak jěště to tlačítko nebylo, takže to nefungovalo...
Zde je příklad jak to funguje skvěle http://dl.dropbox.com/u/30821905/index.php
Když jsi zavolal ten skript někde v hlavičce, tak když on se prováděl, tak jěště to tlačítko nebylo, takže to nefungovalo...
Zde je příklad jak to funguje skvěle http://dl.dropbox.com/u/30821905/index.php
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
hej diky ti
idu to zkusit dat na web.
nechtěl bys mě ještě udělat script ktery by to pres ajax odeslal na ?
Zdroj php souboru:
nechtěl bys mě ještě udělat script ktery by to pres ajax odeslal na
http://www.eptest.hys.cz/index.php?strana=adminokZdroj php souboru:
<?php
$zprava = $_POST['text'];
if ($zprava!=""){
$soubor = fopen ('jadro/me.inc','w');
fwrite ($soubor, $zprava);
fclose ($soubor);
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header("Location: index.php?strana=adm");
header("Connection: close");
}
?>- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to velký problém poskládat z toho všeho co jsem ti tu napsal?
Toto přidáš do té ready() funkce
Popř, pokud máš to máš jako formulář, může udělat toto
Toto přidáš do té ready() funkce
$("#odesilaci_tlacitko").click(function(){
$.post("http://www.eptest.hys.cz/index.php?strana=adminok",$("#formular").serialize());
});Kód: Vybrat vše
$("#formular").submit(function(){
$.post("http://www.eptest.hys.cz/index.php?strana=adminok",$(this).serialize());
});PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: