DIRT 3 on STEAM?????
Moderátor: Baneshee
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DIRT 3 on STEAM?????
Muze mi nekdo poradit jak mam z toho Steamu stahnout hru DIRT3 kterou jsem dostal ke karte Radeon?? Uz hodinu mi svítí na lcd okynko na kterem je STEAM-Working Creating Account a kdyz si otevru web steamu a prihlasim se tak nevim kde to mam najit..
..full throttle..
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Re: DIRT 3 on STEAM?????
Na webu steamu to nenajdeš. Je to v klientovi. Zkus ten účet vytvořit znova.
// 2:18 27.7.2011 - Před chvílí vyšla aktualizace klienta, která zamezuje jeho vytuhnutí při vytváření nového účtu. Takže to zkus dnes.
// 2:18 27.7.2011 - Před chvílí vyšla aktualizace klienta, která zamezuje jeho vytuhnutí při vytváření nového účtu. Takže to zkus dnes.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diky, uz jsem se dostal do klienta, prihlasil, stahnul jsem DIRT3 a ted nemuzu prijit na to jak si mam tu hru nainstalovat, kde ji mam najit a jak to mam hrat? Dal jsem backup game a vypalil na 2 DVD. Neni tam ale zadny autorun nebo tak...Steam me zacina dost silne prudit..
..full throttle..
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hra se automaticky nainstaluje/rozsifruje/rozbali tim, ze si ji "stahnes". Cili jen poklepat na jeji ikonku ve Steamu a jedes.
'Backup' je opravdu jenom backup - zalozni kopie. Diky ni nemusis pri dalsi pripadne instalaci stahovat cely objem dat ze Steamu.
'Backup' je opravdu jenom backup - zalozni kopie. Diky ni nemusis pri dalsi pripadne instalaci stahovat cely objem dat ze Steamu.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no tak me se stahly data, potom to zase cosi kecalo a udelala se na plose ikona, jen takova bila, jako kdyz je to jen zastupce od neceho co nefunguje a nic. Kdyz dam play tak se nic nestane, proste steam je jakasi komerční sračka nahovno
..full throttle..
- Wuuduu
- Středně pokročilý

steam je uz roky uplne bezproblemova vec. To ze s nim nevies robit, je iba problem medzi klavesnicou a stolickou.bmobil píše:...proste steam je jakasi komerční sračka nahovno...
Miliony ludi vo veku od 5 do 100 rokov su schopni ho pouzivat, nie je to narocne. Mozno sa namiesto rozculovania a hladania zlozitej cesty staci viac pozriet na okno v steame, co ti nabehne po jeho spusteni.
Je tam dokopy asi 5 zaloziek a jedna z nich (LIBRARY) obsahuje vsetky hry, ktore sa ti automaticky instaluju po zakupeni. Urcite netreba ziadne napalovanie, ziadne zadavanie cisel, ziadne dalsie kroky... stiahnes a hras. To je vsetko.
Tie kecy si odklikol, lebo si najmudrejsi, najsikovnejsi a nemusis si nic citat, ze? Alebo by to chcelo sa naucit anglicky, alebo si nainstalovat Steam v inej reci (ak nejaku z nich vies).bmobil píše:...no tak me se stahly data, potom to zase cosi kecalo...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- eLPeCKo
- Začátečník

Myslím, že když to používá několik milionů hráčů, tak to až taková ***** nebude
Sám používám několik let a nevím jak si ty data stáhl ale pokud máš Win 7 tak si najeď do složky Hry (Start/Hry) a tam to spusť klasicky přes ikonku
Ani steam nemusíš mít zapnutý, vše se spustí jak má
Mám takhle aj Dirt 3 aj Dirt 2 a hraju spokojeně, přeji hodně zdaru ať to sprovozníš
Sám používám několik let a nevím jak si ty data stáhl ale pokud máš Win 7 tak si najeď do složky Hry (Start/Hry) a tam to spusť klasicky přes ikonku
Ani steam nemusíš mít zapnutý, vše se spustí jak má
Mám takhle aj Dirt 3 aj Dirt 2 a hraju spokojeně, přeji hodně zdaru ať to sprovozníš
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
PSU: Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě Steam vadí v tom, že je má pomalé UI. Otevřu Store a čekám... a čekám... a čekám. První načtení trvá třeba minutu. Při nákupu to často vrací chybu "Are you connected to the internet?"
O stahování her ani nemluvím, každou chvíli to pauzne (ne vždycky, třeba jednou za týden) a 100MB stahuju celý den. A taky by se mohli naučit to, co šlo u HalfLifa (možná ještě jde) - možnost hru začít hrát už po stáhnutí pár MB, přičemž se stáhly první mapy ve hře a pokračuje se podle příběhu, ne podle abecedy.
A chyba "Game is currently not available" mě nesmírně vytáčí. Nemohl jsem díky tomu hrát L4D2 asi 3 měsíce. Dokonce jsem mezitím reinstaloval PC, reinstaloval Steam a znovu stáhnul hru, změnil Xkrát server. A nic
.
A také při restartu po aktualizaci steamu se občas sekne při vypínání, já ho musím ve správci zabít a znovu spustit.
Grrrr, já chci už funkční Windows Games Live v našich končinách
.
O stahování her ani nemluvím, každou chvíli to pauzne (ne vždycky, třeba jednou za týden) a 100MB stahuju celý den. A taky by se mohli naučit to, co šlo u HalfLifa (možná ještě jde) - možnost hru začít hrát už po stáhnutí pár MB, přičemž se stáhly první mapy ve hře a pokračuje se podle příběhu, ne podle abecedy.
A chyba "Game is currently not available" mě nesmírně vytáčí. Nemohl jsem díky tomu hrát L4D2 asi 3 měsíce. Dokonce jsem mezitím reinstaloval PC, reinstaloval Steam a znovu stáhnul hru, změnil Xkrát server. A nic
A také při restartu po aktualizaci steamu se občas sekne při vypínání, já ho musím ve správci zabít a znovu spustit.
Grrrr, já chci už funkční Windows Games Live v našich končinách
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Wuuduu
- Středně pokročilý

... vidis, ale to nebude problem steamu, skor tvojho providera, nie?
Store sa mi otvori tak rychlo, ako ktorakolvek stranka na internete.
A stahovanie hier... zalezi, ci tahas uplnu novinku, ktoru stahuje milion dalsich uzivatelov v tom istom case, alebo stahujes nieco normalne.
Bezne mi hry stahuje steam na plnej rychlosti (50 megova linka, tj 5-6MB za sekundu - UPC optika) jediny problem je, ked stahujem novinku, alebo hru, na ktoru je prave akcia. Co je jasne, pretoze tych stahovacov je v tom istom case urcite podstatne viac.
Ono je dobre si najst ten spravny server, u mna najlepsie funguje Nemecko - Mnichov. Cesko, Madarsko, Polsko, rakusko... bieda.
Chyba s nakupom, co popisujes sa mi za tie roky nestala jediny krat. Nastastie. A to platim cez PayPal, tj to vzdy este presmerovava platbu na PP.
Fakt to bude lokalnym pripojenim, nie steamom.
Store sa mi otvori tak rychlo, ako ktorakolvek stranka na internete.
A stahovanie hier... zalezi, ci tahas uplnu novinku, ktoru stahuje milion dalsich uzivatelov v tom istom case, alebo stahujes nieco normalne.
Bezne mi hry stahuje steam na plnej rychlosti (50 megova linka, tj 5-6MB za sekundu - UPC optika) jediny problem je, ked stahujem novinku, alebo hru, na ktoru je prave akcia. Co je jasne, pretoze tych stahovacov je v tom istom case urcite podstatne viac.
Ono je dobre si najst ten spravny server, u mna najlepsie funguje Nemecko - Mnichov. Cesko, Madarsko, Polsko, rakusko... bieda.
Chyba s nakupom, co popisujes sa mi za tie roky nestala jediny krat. Nastastie. A to platim cez PayPal, tj to vzdy este presmerovava platbu na PP.
Fakt to bude lokalnym pripojenim, nie steamom.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Lokálním připojením to nebude. (0% packetloss, 20Mbit download cca, 5ms ping nix) Nic jiného to nedělá, zkoušel jsem to i na 100Mbitu v práci na notebooku (ten L4D3).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nechci nikomu pomlouvat jeho milovanou webovou aplikaci, ale ja jako nasrany uživatel který si chce jednou za 10 let zakroutit volantem mám pravo být rozhněvaný na STEAM plny jakýchsi banneru a požadavků na založení účtů a podobných nesmyslů. S internetem pracuju denně a angličtinu používám taky. toto je ovšem něco co netrpělivý user nevydrží. Je to pomale, nefunkční a user not-friendly.
už to tady někdo zamčete!!
už to tady někdo zamčete!!
..full throttle..
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Steam potrebuje jeden jediny, dozivotny ucet pre jedneho cloveka - tvoj steam ucet prave preto, ze sa niekam tebou kupene hry musia zaznacit, aby si si ich nemusel ako trtko vypalovat na nejake zaostale DVD, ze?
Takto kdekolvek a kedykolvek na svete nalogujes do tvojho steam uctu, na akomkolvek pocitace na svete, nabehne zoznam hier, ktore mas, staci si jednu z nich vybrat a nainstalovat a mozes ju hrat kdekolvek na svete si, hnus, ze?, Fakt nelogicky a otravny system.
Tu na pct fore si si tiez musel spravit ucet, aby si mohol prispievat, tiez ta to tak serie?
Mas Androidi telefon, ci Apple? Tiez si si musel spravit ucet aby sis mohol kupovat aplikacie.
Banery? Myslis tie reklamy v STORE? Tj predajne miesto, kde sa reklamy a upozornenia na prebiehajuce akcie hodia? On ten hnusny, nefunkcny steam mava jednodnove akcie na hry v zlavach od 10 do 90%, ako inak by si odhalil, na ktoru hru je prave aka akcia?
Reklamy, ktore sa ti nikam inam netlacia a drzia sa iba v okne STORE?
Nastavis si aby ti automaticky nabehla ako prva tvoja LIBRARY stranka, tj pekne zoradene tvoje hry a nikdy nijaky baner neuvidis. Dvojklik a hras svoju hru, nic viac.
Ako si nepochopil jednoduchy steam.... a zda sa ti user not friendly, zlozity a pomaly...
P.S. ked to tak po sebe citam, vyzeram ako reklamny agent so steamom, heh
Takto kdekolvek a kedykolvek na svete nalogujes do tvojho steam uctu, na akomkolvek pocitace na svete, nabehne zoznam hier, ktore mas, staci si jednu z nich vybrat a nainstalovat a mozes ju hrat kdekolvek na svete si, hnus, ze?, Fakt nelogicky a otravny system.
Tu na pct fore si si tiez musel spravit ucet, aby si mohol prispievat, tiez ta to tak serie?
Mas Androidi telefon, ci Apple? Tiez si si musel spravit ucet aby sis mohol kupovat aplikacie.
Banery? Myslis tie reklamy v STORE? Tj predajne miesto, kde sa reklamy a upozornenia na prebiehajuce akcie hodia? On ten hnusny, nefunkcny steam mava jednodnove akcie na hry v zlavach od 10 do 90%, ako inak by si odhalil, na ktoru hru je prave aka akcia?
Reklamy, ktore sa ti nikam inam netlacia a drzia sa iba v okne STORE?
Nastavis si aby ti automaticky nabehla ako prva tvoja LIBRARY stranka, tj pekne zoradene tvoje hry a nikdy nijaky baner neuvidis. Dvojklik a hras svoju hru, nic viac.
Ako si nepochopil jednoduchy steam.... a zda sa ti user not friendly, zlozity a pomaly...
P.S. ked to tak po sebe citam, vyzeram ako reklamny agent so steamom, heh
- eLPeCKo
- Začátečník

to OndraSter
Games for Windows LIVE je v našich končinách funkční již nějakou dobu pokud myslíš možnosti nákupu her a hraní online
// OndraSter - díky, o tom jsem ani nevěděl.
Games for Windows LIVE je v našich končinách funkční již nějakou dobu pokud myslíš možnosti nákupu her a hraní online
// OndraSter - díky, o tom jsem ani nevěděl.
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mě Windows live moc dobře u Dirt 3 nejede
Asi nějaká chyba nebo nevím no.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- icebosss
- Začátečník

-
jo steam je v poho, sám ho používám několik let, dost často mají docela slušná slevy na hry, rok, dva starý.. to stahování her je občas problém no, ale většinou to nechám přez noc a ráno to je, že by se 100 mb stahovalo týden to ne..akorát že mi tu hry platíme v eurech a amerika v dolarech s jejich kurzem 1 dolar = 1 euro, docela blbé 
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale zase nemusíme platit těch 19% DPH navíc vůči hlavní ceně, jako mají v USA. Cena v € je už s DPH.
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak abychom se vratili k problemu, prave jsem preinstaloval svuj system kvuli celkovemu upgradu, nainstaloval jsem si STEAM, stahli se nejake updaty a po techto rozkosnych chvilkach jsem se zalogoval pod svym jmenem a heslem, ze sveho DVD kde mam Backup DIRT3 jsem ho nakopiroval, nainstaloval a kdyz dam PLAY tak me tam vyskoci okynko se seriovym cislem a doporuceni ze si ho mam nekam zkopirovat a potom to proste nejede!!!!!!!!!!!!!! proc??????????
..full throttle..
- beardie
- Středně pokročilý

potom sa stane co? vyhodi nejaku chybu?
viac otaznikov a vykricnikov ti nepomoze
viac otaznikov a vykricnikov ti nepomoze
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Na hře dej pravý tl. myši (v klientovi) > vlastnosti > místní soubory > zkontrolovat místní soubory
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- bmobil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevyhodi to nic, mam jen na plose bilou ikonu DIRT3. Ani v program files nemam zadnou slozku dirt3
..full throttle..