PowerShot S1 nekomunikuje pres USB na starsim PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Cartas
Nováček
Nováček

PowerShot S1 nekomunikuje pres USB na starsim PC

Příspěvek od Cartas »

Kdo tohle vyresi, je u me borec!!! Na starem Pentiu 166MHz MMX, 64RAM mam USB 1.1 pres PCI kartu (radic Kouwell). A nemuzu zaboha pripojit fotak Canon Powershot S1 IS. Po instalaci SW a zapnuti fotaku, my to vysype hlasku typu "...Fotak neni pravdepodobne pripojen..."

Fakta:
1) Se stejnym kabelem funguje fotak na jinych PC s Win2k i WinXP.
2) Na mem PC funguji pres stejny kabel i stejne USB jine fotaky Canon A70 a A80
3) Mel jsem WinMe, zkousel jsem preinstalovat i na Win98SE, vzdy s aktualnimi ovladaci z internetu. Jine fotaky sly, S1 nesla.

Jediný co mě napadá, že foťák komunikuje přes USB jinak nez ostatní, popř mu staricky pocitac nejak nestaci, i kdyz co muze byt sloziteho na komunikaci pres USB...

Prosím o jakoukoli spásnou myšlenku.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Spasna myslenka to nebude, ale neco podobneho jsem zazil se skenerem, jeden nesel, vymenil se za jiny typ a v pohode, oba podpora USB 1.1, presne stejna hlaska, zarizeni neni pripojeno... jsou veci mezi nebem a zemi... (PC a kompatibilitou... :? )
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
alcat
Nováček
Nováček

Příspěvek od alcat »

neviem, mozno je to trochu mimo ale podobne sa prejavuje ak mas na fotaku zapnuty prenosovy protokol na PTP, prepni to na normal a skus znova. W98 PTP nepodporuju, W2k a Xp ano... askus mozno budes mat stastie.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“