freerapid downloader 0.85u1 chyba grafiky
- Pepper
- Nováček
-
freerapid downloader 0.85u1 chyba grafiky
Zdravím, když spustím již v nadpise zmíněný program Freerapid downloader 0.85u1, tak mi v něm položky na které najedu skáčou po celém okně. Např. když najedu kurzorem na SPUSTIT, tak ta položka přeskočí do jinačího rohu okna, a za chvíli se tam udělá ze všech položek "guláš" vyplňující celé okno. Zkoušel jsem i JDownloader, ale ten dělá to samé. Nevím jestli to je nějaký problém s Javou (oba tyto programy ji vyžadují), ale tu mám aktualizovanou na poslední verzi, a zkoušel jsem ji i odinstalovat a zase nainstalovat. Nevíte někdo co s tím?
Mám win 7 64-bit.
Mám win 7 64-bit.
- ToxicTears
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: freerapid downloader 0.85u1 chyba grafiky
Zkus aktualizovat grafický ovladač
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Pepper
- Nováček
-
Mám aktualizovaný, asi dva dny zpět jsem jej stahoval.
- Zub
- Začátečník
-
mě se děje to samý, přišlo to stažením nové verze. Je to celkem na pytel a ovladačem grafiky to rozhodně neni.
- Jds1cz
- Začátečník
Ahoj oživím toto téma.Můj Freerapid mi přestal fungovat a to tak že po spuštění se spustí rovnou do lišty.Pokud na něj kliknu tak se otevře ale jako černé okno a nemůžu zjistit jak to odstranit.Javu jsem přeinstaloval asi 10x Freerapid stáhl asi 5x z jiných stránek a stále nic.Kde je chyba?.Je to na Win7Ult 64bit.Normálně mi fungoval a najednou nic bez jakéhokoli mého přičinění ale domnívám se že asi po aktualizaci Javy ale nejsem si jist.Věděl by někdo co s tím.Prosím o konstruktivní přístup a ne že je to mezi klávésnicí a židlí.Díky.Jedná se o aktuální verzi programu.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- zombux
- Odborník PCT
napadá mě vymazat cache javy, ale už jsem zapomněl jak se to dělá, zkus pohledat. nebo zkus stáhnout portable javu (jPortable) a spustit FRD prostřednictvím ní.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Jds1cz
- Začátečník
Takže pokračování po nainstalování tebou doporučené javy se program spustí do lišty a po kliknutí se otevře,ale je zamrzlý to znamená že nereaguje na jakékoli kliknutí ani nelze zavřít.Dále jsem zjistil že po nainstalování jakéhokoli jiného downloaderu (Jdownloader atd) se chovají úplně stejně takže už to vypadá že dojde k reinstalu celých widlí:(.Dík z tip a radu.
- Jds1cz
- Začátečník
Takže pomohlo komplet reinstal Widlí díky za pomoc