Nejde odinstalovat/nainstalovat Java regulits.dll

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
smola26
Nováček
Nováček

Nejde odinstalovat/nainstalovat Java regulits.dll

Příspěvek od smola26 »

Zdravým před nějakým časem jsem odinstalovával Javu.Teďka bych jí potřeboval zase doinstalovat,ale mám problém když si Javu stáhnu z netu tak mi to píše že tam Java je nainstlovaná dám přeinstalovat,začíná se odinstalovávat jakási stará Java a pak to hodí chybu vizz sreen :(
I když dám Javu odinstalovat klasickm způsobem furt to hází tuto chybu zkoušel jsem už asi 5 Uninstlérů ani jeden nedokázal Javu odinstalovat prosím o pomoc nechce se mi kvůli Javě přeinstalovávat celý OS.Děkuji :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Furt jen samá smůla :-(
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde odinstalovat/nainstalovat Java regulits.dll

Příspěvek od kocourleo »

Zkusil bych ručně smazat celou složku Java v Program Files a pak zkusil odinstalovat Javu. Mělo by to napsat něco ve smyslu, že program byl již pravděpodobně odebrán a že se odstraní záznam o instalaci javy (java se už nebude nabízet v nainstalovaných programech). Pak bych zkusil instalaci. Pokud to bude stále blbnout, zkus NAINSTALOVAT znovu verzi 6 a následně ji odinstalovat. Držím palce.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde odinstalovat/nainstalovat Java regulits.dll

Příspěvek od S.h.I.t. »

použij Windows Installer Cleanup a odmaž záznam o Javě (NIC JINÉHO!), pak to bude ok - odebere to záznam z registrů o instalaci.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“