Dobrý den,
chtěl bych zdejší znalce požádat o pomoc s konfigurací Synology DiskStation DS1511+ a jeho zálohování.
Situace je taková: DiskStation slouží jako síťové úložiště pro všechny uživatele v naší "WorkLAN", ale potřebovali bychom poradit s nastavením zálohováním dat na Synology RackStation. Respektive, zálohu mám nastavenou a relativně funguje, ovšem přijde mi katastroficky pomalá (150GB se ukládá snad 8h a přitom je to vše spojeno v GB síti).
Další otázka je, zda lze a jak nastavit, aby se zálohovaly pouze změněné soubory a ty nezměněné se přeskočily?
Současná konfgurace zálohy je:
Typ serveru: Synology Server
Cílový server: Synology RS (RS má Povolenou službu síťového zálohování Synology - přišlo mne to nejlepší, když oba produkty DS i RS jsou stejné firmy)
Zálohovat do: NetBackup
Plán je nastaven každé 4 hodiny
Zabezpečení: nešifrováno
Komprimace: zakázáno
Záloha na úrovni bloku: povoleno
Snad mi někdo z vás dovede poradit. Předem díky.
Pomoc s konfigurací zálohy NAS Synology
Moderátor: Don
- Rajce
- Začátečník

-
Pomoc s konfigurací zálohy NAS Synology
PC: CPU Core2Duo E6400 (2,13GHz, OC 3,04GHz)+Accelero Freezer Pro 7, MB Gigabyte 965P-DS4, Gigabyte nVidia GTX 260, Kingstone 6144MB DDR2 (800Mhz), Fortron 450W, LCD Dell 2209WA E-IPS
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Re: Pomoc s konfigurací zálohy NAS Synology
Se Synology nemam zkusenosti, ale trkla me jedna vec.
Pokud trva zaloha 8h, ale zalohovani je nastaveno na kazde 4h. Tim padem - nebezi ti tam zaroven tvorba nekolika zaloh paralelne? To by ho mohlo dost zpomalit...
Pokud trva zaloha 8h, ale zalohovani je nastaveno na kazde 4h. Tim padem - nebezi ti tam zaroven tvorba nekolika zaloh paralelne? To by ho mohlo dost zpomalit...