MP3 mobil vs MP3 prehravac
Moderátor: CageJ
- smates
- Začátečník
MP3 mobil vs MP3 prehravac
Mam takove dilema odesla me MP3ka a schanim nahradu,bohuzel uz nikde nemuzu sehnat nic slusnyho na 1x AAA baterku.Tak me napadlo ze bych koupil nejakej levnej mobil jako treba Sony Ericsson W100i Spiro coz je hudebni mobil z rady walkman.A ted otazka nikdy jsem nemel moznost nic takoveho odzkouset tak se ptam je schopnej zastoupit s kvalitnima sluchatkama nejakou beznou MP3ku?Nemyslim tim treba Ipod ale ani nejakej cinskej smejd.Taky me zajima jestli tyto telefony umi po vypnuti prehravani MP3 nebo vypnuti a zapnuti telefonu prehravat tam kde bylo naposledy prehravani ukonceno.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- kotas
- Středně pokročilý
Re: MP3 mobil vs MP3 prehravac
Telefon bude mít vždy horší zvuk. kvalitu, než třeba nějaký lepší audio přehrávač, hlavně když to pak ve finále bude zapojené přes nějaké redukce apod..
Záleží ovšem, co u tebe znamenají kvalitní sluchátka a jak jsi náročný na AUIDO a samotný poslech.
U mě jsou "lepší" sluchátka cenově okolo 2500,- Kč
.
Lepší mp3/mp4 přehrávače se dnes ale už endělají na baterie, či baterii
. Zpravidla maji zabudovaný akumulátor už v sobě (kurvítko
).
A jestli to tel. podporuje, myslím to jak ses ptal, jestli umí přehrávat po vypnutí a zapnutí od stekné skladby/místa, tak to záleží na samotné aplikaci více než na telefonu...
Já osobně používám mp4 přehrávač, tel. mám jen na psaní a volání
.
Záleží ovšem, co u tebe znamenají kvalitní sluchátka a jak jsi náročný na AUIDO a samotný poslech.
U mě jsou "lepší" sluchátka cenově okolo 2500,- Kč
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Lepší mp3/mp4 přehrávače se dnes ale už endělají na baterie, či baterii
![Neutral :|](./images/smilies/neutral.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
A jestli to tel. podporuje, myslím to jak ses ptal, jestli umí přehrávat po vypnutí a zapnutí od stekné skladby/místa, tak to záleží na samotné aplikaci více než na telefonu...
Já osobně používám mp4 přehrávač, tel. mám jen na psaní a volání
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
- smates
- Začátečník
No nejde mi o nejaky super zvuk ale o nahrazeni MP3 prehravace v cenove relaci 1000Kc.Myslel jsem ze by to melo bejt slusny vzhledem k tomu ze to je mobil zamerenej na hudbu a jeste od Sony.Nepsal jsem kvalitni sluchatka ale myslel jsem kvalitnejsi nez k tomu davaj.Pouzivam Koss plug kvuli hlucnemu prostredi v praci.Myslel jsem ze nez za 1000Kc koupit nejakou obyc MP3 tak koupim tenhle mobil kterej ji nahradi a navic vydrzi prehravat urcite dele.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- kotas
- Středně pokročilý
Ve tvém případě si asi pořiď mobilní tel., KOSS plugy jsou přebasované, navíc mě se zvuk od Sony vůbec nelíbí..
A přehrávač kolem 1000,- Kč nemá smysl a zvuk. kvalita bude jako u mobilního tel.
.
![Neutral :|](./images/smilies/neutral.gif)
A přehrávač kolem 1000,- Kč nemá smysl a zvuk. kvalita bude jako u mobilního tel.
- smates
- Začátečník
No prave ze to pouzivam jen v praci kde je hlucne prostredi,tam se zadna extra kvalita neuzije.Ty Kossy me prave vyhovujou super ucpou ucho a na house a techno taky dobry.
- kotas
- Středně pokročilý
..mají přebasované basy, takže house a techno jsou na kossy úplně best offsmates píše:No prave ze to pouzivam jen v praci kde je hlucne prostredi,tam se zadna extra kvalita neuzije.Ty Kossy me prave vyhovujou super ucpou ucho a na house a techno taky dobry.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/cool.gif)
- smates
- Začátečník
Asi to tak dopadne a bude z toho pracovni mobil ale zajimala by me zkusenost nekoho kdo mel nejaky hudebni mobil SE nebo aspon Nokia
- Dvorix
- Začátečník
Si rýpnu do kotase:iPhone,N91 a Clip+,Nationite N2.
Pro drtivou vetsinu lidi bude bez problemu telefon.
- kotas
- Středně pokročilý
koupil nejakej levnej mobil jako treba Sony Ericsson W100i Spiro coz je hudebni mobil z rady walkman.Dvorix píše:Si rýpnu do kotase:iPhone,N91 a Clip+,Nationite N2.
N91, iPhone..to je už samo jiná liga, ale LEVNÝ
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Spiro má přítulka... Překvapil mě displej, ale v mé ruce se ten telefon ztrácí a taky jsem zvyklej na jinou ligu (Sensation), ale je to v pohodě, a hraje to relativně dobře, výdrž asi týden... ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
- smates
- Začátečník
No aspon nekdo kdo ho aspon drzel v ruce
Chco to primarne na Mp3 a jako telefon do prace jinak mam LG Optimus Black ale to si tam nicit nebudu.Slysel jsem ze trpi na samovolny restarty a zamrzani,ma s tim pritulka nejaky tokovy problem?Jak dlouho to vydrzi prehravat MP3 a ne jak dlouho vydrzi v pohotovosti,to me zajima spis.To hlavni pri vypnuti prehravani a znovu zapnuti a nebo restartu telefonu dokaze zacit prehravat tam kde neposled skoncil?Kdybys nevedel zkus to prosim zjisti budu ti zavazan
dik.
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
- apoc9
- Nováček
-
Pokud chce člověk highend výbavu na poslech, pak jednoznačně přehrávač (a to od Cowonu). Je pravda, že většině lidí stačí obyčejný telefon. Pro telefon nemá smysl kupovat nějaká super sluchátka (2000< Kč) , pokud tedy nemáte rádi chrastění. Pokud ale posloucháš intenzivně v průměru (4< hod) každý den, pak se investice do přehrávače vyplatí, ale není to levná záležitost.
If an integer is parsed in the woods, and no one is around to hear it fail, does it raise an exception?
馬鹿と猫は風邪を引かない。
blog: http://apoc9.blogspot.com/
PC: Intel i7-2600k, MB Gigabyte P67A-UD4-B3, Gigabyte GTX580 (WINDFORCE 3X), CORSAIR DDR3 8GB 1600MHz CL9 Vengeance XMP, Win 7 ultimate 64
MP: Cowon J3 (32GB) + Denon AH-C710
Ebook: Sibrary G10 (9,7")
馬鹿と猫は風邪を引かない。
blog: http://apoc9.blogspot.com/
PC: Intel i7-2600k, MB Gigabyte P67A-UD4-B3, Gigabyte GTX580 (WINDFORCE 3X), CORSAIR DDR3 8GB 1600MHz CL9 Vengeance XMP, Win 7 ultimate 64
MP: Cowon J3 (32GB) + Denon AH-C710
Ebook: Sibrary G10 (9,7")
- smates
- Začátečník
Ne posloucham pouze v praci a to v hlucnem prostredi a cca 10h denne.Takze je pro me primarni vydrz a spuntovy sluchatka kterych mam vyssi spotrebu protoze je casto utrhnu.Uz jsem ale koupil Sony NWZ-E455 a jsem spokojen.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Ahoj, dva roky zpátky jsem měl kombinaci přehrávače Cowon iAudio 9 s peckama Sennheiser MX 560, než jsem přehrávač rozsedl. Potom jsem ty pecky používal s HTC Desire S, ale za chvíli mě to omrzelo především z důvodu použití pecek, zvuk prostě nebyl dobrej. Jsem zvyklý využívat podstatně zajímavější audiotechniku a vždycky to byla jen nouzovka na večerní sport okolo sídliště.
Teď jsem si koupil Sennheiser HD-25 sluchátka a párkrát je použil na HTC Desire S. Po hodině poslouchání se to už nedalo vydržet (a to jsem zvyklej mít sluchátka hodiny na hlavě v klubech ve velmi vysokých hlasitostech), zvuk nebyl příjemný a při full hlasitosti lehce zkreslený, což ucho pozná právě tou nepříjemností, už to prostě lezlo na mozek - přesto oproti peckám samozřejmě jiná liga díky sluchátkům.
Koupil jsem tedy znova Cowon iAudio 9 a musím říct, že ten zvuk mě prostě baví, byť je oproti telefonu trošku nižší hlasitost, ten rozsah a příjemnost zvuku je uplně jinde a nevadí mi to mít na uších libovolně dlouho. Oproti kombinaci telefon + non lowend pecky je ten rozdíl při použití kvalitní techniky velikej. Vůbec největší bomba nejen co se sluchátek týká, ale i celkově co jsem kdy slyšel, byla pomocí sluchátek Sennheiser IE8, ale u obou se bavíme o sluchátkách za 5 tisíc a výše - za kvalitu se samozřejmě platí, berte to jen jako porovánání lowendu s něčím lepším, rozdíl je hodně poznat a technika musí být vyrovnaná. Mám-li špičkový player, musim mít špičková sluchátka, jinak je to k ničemu. Pokud mám obyč sluchátka, stačí obyč přehrávač.
Teď jsem si koupil Sennheiser HD-25 sluchátka a párkrát je použil na HTC Desire S. Po hodině poslouchání se to už nedalo vydržet (a to jsem zvyklej mít sluchátka hodiny na hlavě v klubech ve velmi vysokých hlasitostech), zvuk nebyl příjemný a při full hlasitosti lehce zkreslený, což ucho pozná právě tou nepříjemností, už to prostě lezlo na mozek - přesto oproti peckám samozřejmě jiná liga díky sluchátkům.
Koupil jsem tedy znova Cowon iAudio 9 a musím říct, že ten zvuk mě prostě baví, byť je oproti telefonu trošku nižší hlasitost, ten rozsah a příjemnost zvuku je uplně jinde a nevadí mi to mít na uších libovolně dlouho. Oproti kombinaci telefon + non lowend pecky je ten rozdíl při použití kvalitní techniky velikej. Vůbec největší bomba nejen co se sluchátek týká, ale i celkově co jsem kdy slyšel, byla pomocí sluchátek Sennheiser IE8, ale u obou se bavíme o sluchátkách za 5 tisíc a výše - za kvalitu se samozřejmě platí, berte to jen jako porovánání lowendu s něčím lepším, rozdíl je hodně poznat a technika musí být vyrovnaná. Mám-li špičkový player, musim mít špičková sluchátka, jinak je to k ničemu. Pokud mám obyč sluchátka, stačí obyč přehrávač.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- smates
- Začátečník
Coz o to kdyby vydrzeli na furt tak proc ne ale ja mam spotrebu dvoje za rok a pri tyhle cene by me to zruinovalo. ![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)