SB Audigy 4 vs. Creative Tactica Sigma 3D problem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

SB Audigy 4 vs. Creative Tactica Sigma 3D problem

Příspěvek od Tuky »

Zdravím, nedávno jsem si zakoupil nové sluchátka Creative Tactica Sigma 3D a od té doby mám problém se zvukem. Když mám sluchátka zapnutý (v USB) tak při každém restartu nebo půštění počítače mi to v ovladačích pro SB Audigy 4 přepne automaticky na 2.1 zvuk, musím do ovladačů a potom to manuálně přepnout (potom už to jde na 7.1). Když sluchátka vytáhnu z USB tak to v ovladačích normálně drží 7.1 nastavení furt. Takže mám pocit že se to mezi sebou pere. Zkoušel jsem všechny ovladače (jak sluchátek tak zvukovky) a nic dokonce jsem updatoval firmware u sluchátek a taky nic. Nevíte někdo co s tím ? už mě jedině napadá koupit buď novou zvukovku nebo zkusit integrovanou.

Všechno to mám pod Widlema 7 64bit Home.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: SB Audigy 4 vs. Creative Tactica Sigma 3D problem

Příspěvek od Wuuduu »

dam ti otazku, naco ti je zvukovka? Nie su tie sluchatka take, ze uz samotne sa tvaria, ako zvukovka? Ze je to vlastne USB zvukovka?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Jak to myslíš na co mi je :) Audigy mám na 7.1 soustavu repro a sluchátka jsem pořídil na poslech hudby a skype. Jinak sluchátka jsou USB a mají svojí zvukovku takovej ten špalek na drátu.
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Tak jsem tu USB zvukovku vyhodil a rovnou jsem to píchnul do integrovaný zvukovky (zapnul jsem jí v BIOSU) na desce a už to funguje. Možná ještě nejsou dotáhlý ovladače k těm sluchátkům zatím je jedna verze takže časem se to požná zlepší.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“