Lupani v bednach

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
BiG_Father
Začátečník
Začátečník

Lupani v bednach

Příspěvek od BiG_Father »

Ahoj, pouzivam aktivni bedny Behringer B2031A Truth a s nimi traficko HD400,
samotne bedny bez trafa lupnou pri zapnuti/vypnuti pc, pokud to neudelam po/pred timto ukonem - coz je normalni.

Co me ale momentalne trapi je, ze od te doby co pouzivam traficko HD400 tak v bednach lupne obcas samovolne - a to dost, ze se dost leknu a take pokazde, kdyz bedny vypinam pred vypnutim pc..

nevite, v cem muze byt problem?

zapojeni trafa a beden :

Zvukovka(externi Lexicon Lambda) -> trafo input -> trafo output -> bedny (zkusil jsem i obracene a bylo to to samy...)

trafo vyuzivam kvuli ruchu, ktery jinak slysim bez trafa pri spustene hre nebo fullhd filmu..
Fuern
Začátečník
Začátečník

Re: Lupani v bednach

Příspěvek od Fuern »

Zdravím, nechci zakládat nový thread když můj dotaz je hodně podobný. Mám monitory m-audio bx8a deluxe + xonar essence st a vždycky jsem měl monitory nastavené tak na třetinovou hlasitost a zvýšenou hlasitost v systému, dneska jsem to změnil a nastavil monitory na zadním panelu naplno a stáhl systémovou hlasitost dolů, takže výsledná hlasitost je stejná, ale objevil se problém v podobě hlasitého lupnutí v monitorech při startu / vypnutí PC. Osobně mi to je jedno, ale nepoškodí se monitory? Předem díky za odpověď.
BiG_Father
Začátečník
Začátečník

Re: Lupani v bednach

Příspěvek od BiG_Father »

No napul jsem ti odpovedel v mem problemu -> u aktivnich repro je toto lupnuti normalni, tudiz ja repro zapinam po zapnuti pc a pred vypnutim pc a predejdes tomu. To zda se nici nebo ne nevim.. v servisu tvrdili, ze ne.. Me to ale prijde celkem neprijemny :)

Nicmene od doby, co pouzivam traficko Behringer HD400 na ruseni zemnich smycek a ruchu tak mi v bednach obcas samovolne HODNE lupne az z toho nadskocim a pri vypinani beden (pred vypnutim pc) mi v nich taky lupne - coz bez trafa nedela pokud to je skutecne pred vypnutim pc a ne behem nej nebo po vypnuti pc..

Myslim si, ze s trafem by to nemelo lupat, hlavne NE SAMOVOLNE, kdyz je to prevence proti nejakym vykyvum a ruchum.. zapojeny bych to mel mit spravne, jelikoz jsem to konzultoval s technikem a cetl navod :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“