Nechtěné vytvoření nové instalace windows

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Janze
Nováček
Nováček

Nechtěné vytvoření nové instalace windows

Příspěvek od Janze »

Zdravím, při opravě bootování systému jsem si omylem na disk nakopíroval z CD novou instalaci Windows XP. Je možné tuto instalaci dát nějak pryč?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Nechtěné vytvoření nové instalace windows

Příspěvek od Alfajk »

nabootuj z druhyho systemu a tuhle proste smaz
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Alfajk píše:nabootuj z druhyho systemu a tuhle proste smaz
ještě mu k tomu dej nějakej prográmek normálně to nejde
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

pokud najedes z jinyho systemu a z jinyho partu disku,tak ty druhy win normalne smazes deletem,celou jejich slozku...teda alespon me to u XP slo
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Janze
Nováček
Nováček

Příspěvek od Janze »

No omylem jsem si při smazání ubuntu pokazil zavaděč GRUB, a než jsem přišel na fixmbr a fixboot tak jsem omylem do windowsu, jeidného os na pc už, nakopíroval novou instalaci, jenže ta už zmršila systém, že nešel normálně zavést.

Disk jsem nechal zformátovat a systém znova nainstalovat. Ovšem co se týkalo instalace viděl jsem někde, že to jde nějak vyřešit přes boot.ini.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“