Problém s DX11

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
rey1cz
Nováček
Nováček

Problém s DX11

Příspěvek od rey1cz »

Ahoj, mám problém s DX11 všechny hry co jedou pod DX 11 mi padají, jakmile přepnu na dx9 je vše v pořádku . mám aktuální ovladače od všeho, moje karta je GB570oc

jinak sem našel toto forum http://www.zotacusa.com/forum/topic/477 ... x11-games/ kde uzivatel tvrdi ze maji tento problem veschny přetaktované karty

nemáte někdo zkušenost ? nebo radu na nějaké řešení ? byl bych vám moc vděčný

PS: našel sem více stránek s podobným problémem, není toho málo .... většinou doporučují zvíšit napětí jádra ...... , ale nevím jak je to bezpečné a jak to provést trvale
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s DX11

Příspěvek od Alfajk »

trvale pres msi afterburner,kazdopadne pokud pada na default taktu a default napeti,je to na reklamaci
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
rey1cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od rey1cz »

ona ja přetaktována od výroby a těch problémů je fakt na netu spousta, fora nvidie,gigabaitu, zotacu atd.... , ještě zkusím novej bios, tedy pokud je
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ano obcas se to deje - problemy jsem mel v crysis2, Deus EX (asi)

resim MSi afterburnerem

zasadne kupuji tu nejlevnejsi grafiku ze serie a holt v pripade 570ky to byla brutalne pretaktovana MSI :)

pockam na par dalsich DX11 her abych to potvrdil ze je to fakt jen pri DX11 a idelane na nejakou novou revizi karty a pak teprve budu reklamovat ted to podle me nema cenu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Prosimte napis jakej mas zdroj.
rey1cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od rey1cz »

zdroj mam corsair 750w , ale ted sem flasnul bios, zvysilo se napeti na jadru a zatim to vypada stabilne, jeste budu testovat, jinak je to opravdu znamej problem spousty pretaktovanych karet od vyroby ruznych vyrobcu
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Dobry jen aby se zdroj vyloucil. Ten zdroj je naprosto dostatecny ,takze chyba bude prave v nedostatecnem napajeni OC edice.
rey1cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od rey1cz »

tak otestovano, ted vse pod dx11 bezi tak jak ma
bertocek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bertocek »

no ja sem neflashoval bios ani nic takovyho jen sem u zotacu mel stejnej problem a nezvysoval sem napeti jen sem o 3 mhz posunul nahoru jadro a jelo to normalne x)
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“