Zdravíčko. nevím jestli je to "problém" (nebo spíš rada mě) u W7 nebo XP tak to píšu sem tak obecně. Když jsem měl ještě XPčka nebo Visty už nevím, měl jsem WMP asi verzi 11. no a když jsem si tam pustil film a minimalizoval přehrávač. Minimalizoval se doprava na lištu kde bylo ovládání a takový dvě šipky <>. když jsem na ně klikl tak vyjelo okno jen takové malé z obrazem toho filmu kde sem se na něj mohl dívat. To video pořád bylo nahoře i když jsem spustil prohlížeč nebo něco nepřekrývalo ho to takže jsem se v klidu mohl dívat na film a pracovat třeba v prohlížeči. no a když jsem přešel na W7 kde je verze prohlížeče 12, tak nevím jestli to nepodporuje nebo to prostě nejde, ale už sem to zkoušel mockrát a prostě to nejde to okno prostě nijak nevysunu.
Je to napsaný tak polopatě, tak jak bych to prostě popsal. Projistotu sem šoupnu obrázek. je to z notebooku kde jsou XPčka a kde to funguje, kdežto já bych to potřeboval na W7 na stolním PC. otázka tedy zní, neví někdo jak to udělat? Díky
Je to tam v pravém dolním rohu na obrázku
Díky za rady.