HDD a zátuh winxp po startu

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
R2D2
Začátečník
Začátečník

HDD a zátuh winxp po startu

Příspěvek od R2D2 »

Zdarec problém: vytuhávají mi xp asi do 5s po nabootování když mám disk v šuplíku, předtím to fungovalo.
Zapojení na ide zaroveň s dvd jako slave když ho dám na master nenaběhne vůbec (pc jo ve win ho ale nenajdu) když ho dám na CS win nevytuhnou ale v momentě kdy na něj vlezu tak zase win umřou
-přejumperování nepomohlo
-výměna kábelu nic
-pustit samostatně na kabelu mimo šuplík nic
-disk v jiným pc funguje skvěle

co s tím nezdá se mi že by byla špatná deska a disk až na klasickej WD cirgula sound je v poho
ted si ještě vzpomínam že v poslední době nešlo na dvd pálit když byl disk v šuplíku vypalovaní dolezlo na 1% a zátuh :cry:
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

8rda6+...tzn nForce2 ? máš nainstalované IDE ovladače ? odinstaluj je... :wink:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

jo to udělám ale je mi divný že 14dni s ide driverama od nvidie to jelo a najednou buch bac :D
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

R2D2 píše:jo to udělám ale je mi divný že 14dni s ide driverama od nvidie to jelo a najednou buch bac :D
njn nvidia ide drivery jsou dosti náladový... :roll:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

už je to v poho reinstall win a nenaistalovaní nvidia ide bastlu pomohlo uff :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“