17" matný, tichý do 25tis

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
fahrus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

17" matný, tichý do 25tis

Příspěvek od fahrus »

Zdravím,
letos už bude nutné koupit nový notebook a po zkušenostech (je to pro mě de facto referenční model) s HP nx9420 už mám ujasněné některé priority... Bohužel ani v TS Bohemii jsem nenašel dost vystavených modelů abych je mohl srovnat. Proto se obracím s prosbou na pctuning, zda máte někdo relevantní názory nebo zkušenosti a poradíte mi při výběru.

Hledám notebook s min. 16" LCD (rozlišení min. 1600/900), který bude matný a bude mít obstojnou kvalitu (rovnoměrnost podsvícení, pozorovací úhly...). Displej mé staré nx9420 mi dostačuje, ale už nechci lesklý display byť se sebelepším antireflexem. Např. 2 roky starý 15" Acer Travelmate má pro mě display naprosto nezkousnutelný...

Jelikož se úvahami pohybuju okolo ceny 20tis, našel jsem zatím jen tři modely - HP ProBook 4730s, Dell Vostro 3750 a Acer TravelMate 7750. Výkonem mi budou zřejmě stačit všechny (byť na něm chci dělat i nějaké vizualizace), ale hlavně musí být příjemný pro oči.

Mezi další priority patří tichost (velká priorita) a rozumná výdrž baterie...
fahrus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: 17" matný, tichý do 25tis

Příspěvek od fahrus »

Nikdo žádný postřeh, názor? Kdybyste věděli např. o testech či srovnání na tuzemských nebo zahraničních webech, sem s nimi, prosím...
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“