Ahoj,chci si koupit podsvícenou klávesnici.
Zatím jsem žádnou neměl,takže v nich moc nevyznám.
Kdyby se tu někdo našel,kdo by mi poradil byl bych rád
Na ceně nezáleží,spíš o to aby za ty prachy stála za to.
Díky za rady
Spousta lidí ti možná bude radit Logitech Gxx series.
Za sebe ale můžu konstatovat, že Microsoft X6 SideWinder je velice výborná a příjemná klávesnice. Regulace podsvícení, střední zdvih kláves, velice dobře se na ní píše a to nikoliv jenom mě. Odnímatelná numerická část je super záležitost, již žádné bouchání myší o rok klávesnice při přestřelkách.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
U me se nevyskytl zadny problem a to mam dva kousky. Spaty zkusenosti mam i se Saitekem kde se zase hned sloupava barva. Logitech ma na muj vkus moc velky zdvih a slabou presnost. Pokud se bojis strhani pogumovani ,tak vem mirror verzi.
Jinak radsi bych si klavesnice vybiral osobne. Muzes si ji ohmatat a zjistit zda ti sedi a zda nebude nekde problem. Treba me ty klavky funguji bez problemu ,ale jsou lidi kterym to blblo.
Jediný nevýhody Lycosy jsou lesklý plast a znaky nejsou vidět ve dne bez podsvícení.Jinak je perfektní.Líbí se mi ještě http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -vetrackem.
Žiju v Děčíně na severu Čech,kde žádný větší IT obchod není.
Koukal jsem se na komentáře,recenze,review na netu,YT a přemýšlel jsem.
Našel jsem pár klávesnic,co mě zaujaly a mám k nim pár dotazů.
Razer Lycosa:Jestli ten lesklý plast je opravdu tak naobtíž kvůli zašpinění a obtisků jak jsem četl.
Logitech G510:Jestli se využije všechn 18 G kláves a jestli za tu cenu stojí nebo je lepší už Razer Blackwidow Ultimate,Anansi.
Razer Anansi:Jestli se ty palcová tlačítka dají využít i v RPG,FPS,RTS.(WoW hraju jen tak rekreačně)
Odpovím ti ke G510 - 18G kláves nevyužiješ. Já mám problém si zapamatovat, co jich dělá těch 6 aktivních na G15new a v systému si klidně překliknu na druhej sloupec, kde mám věci, který moc nepoužívám. Třetí sloupec s přehledem udržuju prázdnej, abych tak mohl klávesy "vypnout". Podobně lesklej plast jako Lycosa má i G15 kolem displeje a za tejden je tak zaprasenej, že už se to člověku nechce ani čistit (a to tam se šahá fakt výjimečně).
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Já bych vybral Roccat Isku.
Má přijít na trh ještě v září nebo na začátku října.
Gxx(x) modely od Logitechu jsou fakt sračky, nemám je rád.
Slušná je i Microsoft Sidewinder X4.
Pokud ale dotyčný nehraje zrovna MMORPG, tak si vystačí s kvalitní myší, kam si naprogramuje makra, klávesy, prostě co potřebuje a klávesnici může mít úplně normální.
Já zase naopak dobrý. Kone a Kone [+] a všechno zatím bylo v pohodě, žádný problém.
Ta Isku vypadá fakt dobře.
Ale já jsem velkej pařan RPG (ale jen SP, MP jenom akční) a vystačím si jenom s kvalitní myší a klávesnici mám neprogramovatelnou Logitech Wave (je hrozně pohodlná ) a nemám problémy.
S tou Logitech Wave máš pravdu měl jsem možnost ji zkusit a je pohodlná.Škoda že není podsvícená jinak bych ji bral všemi deseti.
Koukal jsem na Thermaltake ESPORTS Challenger Ultimate a vypadá slušně,jen nemám zkušenosti s touto značkou.
Zná ji někdo,nebo má zkušenosti s touto firmou?
Tehrmaltake jsou takový pouťovky, světýlka.
Asi nebude špatná no.
Ale jestli ti Wave (dnes se prodává pod názvem K350) vyhovuje, tak stačí koupit nějakou Ledkovou USB lampičku.
Všem díky moc za rady,zkušenosti dost mi to pomohlo ve výběru.
Nakonec jsem se rozhodl pro Razer Anansi.Z důvodu,že mě kámoš přemluvil abych s ním šel hrát opět WoW.