Čau,
můžete někdo poradit? Když nainstaluji systém, tak při prvním spuštění chce aktivovat. Aktivuji ho po telefonu. Vyskočí text, že aktivace byla úspěšně provedena. Dám ok a když se chci přihlásit znovu mi řekne, že se musí aktivovat, když dám ano vyskočí text, že aktivace již byla provedena a takhle pořád dokola. Když dám ne nic se nestane ale přihlásit se pořád nemůžu. Může to byt třeba že jsem kvůli instalaci musel přepnou v biosu z AHCI na IDE? Nebo to může být sp? Nevím totiž jakej sp ta licence má. Na zadní straně netbooku je štítek trochu odřený a je zněj čitelný pouze klíč. Takže jediné co vím je, že to jsou Home.
Prosim poraďte
Aktivace systému windows XP Home edition
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- tazzik
- Nováček
-
- Butch
- Středně pokročilý
Re: Aktivace systému windows XP Home edition
Aktivuj a restartuj PC. Pokud ti to rekne ze aktivace ok a pak po dalsim restartu zase bude chtit aktivovat tak zkus MS podporu, ale dovolat se jim tam je vetsinou horror a pak si te jeste prehazuji jak horkej brambor protoze operatori vedi vetsinou kulove.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- tazzik
- Nováček
-
o tom jsem přemýšlel, ale nechci vypadt jako blb když od toho nemám original cd. Po restartu to dělá to samé. Těma sp to být nemůže?
- Wuuduu
- Středně pokročilý
ten stitok si odfot, pokial je citatelne co je. A ked im to vysvetlis, nebudes ako debil, je to normalna vec, ze sa stitok zosucha.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- tazzik
- Nováček
-
Ok, tak já to vyzkoušim. Zatim děkuji
- CZDaywalker
- Středně pokročilý
-
Toto je případ, kdy je použité nesprávné CD s daným klíčem na XP. Ničím jiným, než reinstalací se správným CD se to nevyřeší.
Doporučuju sehnat CD s SP3, na to jdou i klíče s SP2a, b, c.
Doporučuju sehnat CD s SP3, na to jdou i klíče s SP2a, b, c.
- tazzik
- Nováček
-
Ok, tak to zabralo. Půjčil jsem si originál CD kde byl jak jsem zjistil sp3, počítač se mi přihlásil do systému a pak po nainstalování ovladačů jsem ho aktivoval přes internet. Všem děkuju za pomoc