Tento soubor pochází z jiného počítače....

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

Tento soubor pochází z jiného počítače....

Příspěvek od SAAO_Nardack »

Dobrý den,
z ničeho nic mi přestaly jít otevírat soubory *.docx . Musím na něj kliknout pravým a najdu tam napsáno : "Tento soubor pochází z jiného počítače a mohl být zablokován z důvodu ochrany počítače. " Když dám "odblokovat" vše funguje normálně. Neví někdo co s tím ?

Děkuji
Enter Nardack.ic.cz
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Tento soubor pochází z jiného počítače....

Příspěvek od Alfajk »

mozna ze omylem zvysils ten "posuvnik bezpecnosti" na nejvyssi uroven,zkus ho vratit o jedno niz
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

To nepomohlo . Nějaký další nápad? mám Win7
Enter Nardack.ic.cz
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Toto nepomohlo?

start -> run -> gpedit.msc -> konfigurace uživatele -> šablony pro správu -> součásti systému windows -> správce příloh ->Neukládat informaci o zóně u příloh na POVOLENO
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

gpedit.msc nenalezen:(
Enter Nardack.ic.cz
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

Dohledal sem gpedit.msc, ale po otevření se pouze zobrazí "Vytvoření modulu snap-in se nezdařilo".
Enter Nardack.ic.cz
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

standardní systém nebo nějaká ořezaná zmršenina? taky by to mohlo být způsobeno virem.
ignorelist: kremrole a dezoláti
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

Jedná se o úpravu WIN7 pro Sony Vaio. Antivir používám Norton Internet Security a ten po kompletní skenu nic nehlásí.
Enter Nardack.ic.cz
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Pouzivas Office 2010? Nam se tohle na nekolika stanicich zacalo objevovat taky, zda se ze za to z nejakeho udvodu muze Outlook 2010 (nam se to projevovalo pirmarne u ulozenych priloh).
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Já mám u Sony špatné zkušenosti právě s Nortonem, který tam je předinstalovaný...
SAAO_Nardack
Nováček
Nováček

Používám MS Office 2010, Outlook mám nainstalovaný, ale nepoužívám ho. Přednainstalovaný Norton jsem odinstaloval a nainstaloval vlastní licenci.
Enter Nardack.ic.cz
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“