Jaký monitor za 4500,.Kč??

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Firefighter30
Začátečník
Začátečník

Jaký monitor za 4500,.Kč??

Příspěvek od Firefighter30 »

Chtěl bych se poradit, jaký by jste mi doporučili monitor do asi 4500,- Kč. Na 90% půjde o kancelářský provoz, 10% ostatní ( filmy apod.).
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

17" Adi nebo samsung :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ADI P755 17" - 2 kusy (já a kámoš) = oba spokojenost
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Lite-On 1996 19" před dvěma měsíci sem ho kupoval za 4400,-
Za tu cenu super, neni to žádnej High-end ale na všechno bohatě stačí
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Firefighter30
Začátečník
Začátečník

Slezman(CZE) píše:ADI P755 17" - 2 kusy (já a kámoš) = oba spokojenost
tak já tu ADInu zkusím, jen jsem se díval na ALFACOMPUTER a CZECH COMPUTER a tam ho nemají, nevíš o nějaké obchodu v Brně nebo Ostravě??? Díky
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Firefighter30 píše: tak já tu ADInu zkusím, jen jsem se díval na ALFACOMPUTER a CZECH COMPUTER a tam ho nemají, nevíš o nějaké obchodu v Brně nebo Ostravě??? Díky
Nejlepší obchod v ČR - TS Bohemia ,Dukelská 100, 102, 614 00 Brno - http://www.tsbohemia.cz/index1.html :wink:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Adamsquare píše:
Firefighter30 píše: tak já tu ADInu zkusím, jen jsem se díval na ALFACOMPUTER a CZECH COMPUTER a tam ho nemají, nevíš o nějaké obchodu v Brně nebo Ostravě??? Díky
Nejlepší obchod v ČR - TS Bohemia ,Dukelská 100, 102, 614 00 Brno - http://www.tsbohemia.cz/index1.html :wink:
tam bych nenakupoval... www.petracomp.cz ...maj ho za 4600 se studenskou slevou za 4400 :)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

m.h.l píše:tam bych nenakupoval... www.petracomp.cz ...maj ho za 4600 se studenskou slevou za 4400 :)
Nehodlám se nijak navážet do petracompu, jelikož ho neznám, ale s TSBohemia mám nejlepší zkušenost ze všech obchodů, kde jsem kdy nakupoval, a že toho nebylo málo. A k čemu mi je studentská sleva, když v TSB ho maj 4348Kč vč. DPH pro všechny 8-)
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

Adamsquare píše:
m.h.l píše:tam bych nenakupoval... www.petracomp.cz ...maj ho za 4600 se studenskou slevou za 4400 :)
Nehodlám se nijak navážet do petracompu, jelikož ho neznám, ale s TSBohemia mám nejlepší zkušenost ze všech obchodů, kde jsem kdy nakupoval, a že toho nebylo málo. A k čemu mi je studentská sleva, když v TSB ho maj 4348Kč vč. DPH pro všechny 8-)
já tě do ničeho nenutím :) http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13075
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vec nazoru, je pravda, ze ja kupuju vyhradne z Olomouce (nevim proc, proste tam jsem je objevil prvni) a nikdy jsem nemel sebemenší problem, nekdy jsem se az divil, co vsechno dokazali vyresit, vyreklamovat a tak. Nedam na ne dopustit, uz jenom kvůli absolutně best od cenám v ČR ale to už je do jinýho fora.

SRY za odbočku od tématu, kup si to ADI už :oops: :D
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tu adinu jsem tam taky kupoval (TSB Brno), nevidím s TSB větší problém. Dokonce jsem tam vyhádal i výměnu grafiky, protože neodpovídala specifikaci na netu (což byla chyba tvůrce stránek MSI na netu, nikoliv TSB), takže se tam dá něčeho dsáhnout, nota bene, když moňas bude fungovat bez problému, nepotřebuješ je k ničemu, ok?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Adamsquare píše:
to si delas prdel ne??? to je nejhorsi pajzl v brne a nekoupil bych si tam uz ani diskety... obchodnici jsou tak neochotni ze se mi z chce blejt.... vubec nechapu jak je tam nekdo muz zamestnavat... reklamace fungujji tak ze te poslou se vsim do haje ze si za to muzes sam.. no proste silennnyyyyyyy....
Viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13075&start=0

2 slezman... de o to, ze nebudu zivit lidi co se tvarej jako co tam chci jen kdyz vejdu... treba levi.cz je super, petracomp je OK.. ale TSB nikdyyyyy
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ICE píše:to si delas prdel ne??? to je nejhorsi pajzl v brne a nekoupil bych si tam uz ani diskety... obchodnici jsou tak neochotni ze se mi z chce blejt.... vubec nechapu jak je tam nekdo muz zamestnavat... reklamace fungujji tak ze te poslou se vsim do haje ze si za to muzes sam.. no proste silennnyyyyyyy....
Viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13075&start=0
Jak jsem povídal, kupuju všechno přes net nebo telefon, z 99% z olomouce, snad tak 2x-3x z Brna. Osobně jsem s nima nikdy nehovořil, ale na to že bydlim 300km daleko tak jsou naprosto špičkový!!!
Nedávno jsem objevil další fantastickej obchod, až neuvěřitelnej zájem o zákaznika, a to obchodní centrum KASA (www.pc-komponenty.cz)

Jo a taky jsem chtěl, říct, že jsem to ADI 755 dneska viděl v krámu, je pjěkně hnusnej :? (úplně stejně vypadá Proview a podobný sračky z hypernovy :roll: )
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ICE píše:2 slezman... de o to, ze nebudu zivit lidi co se tvarej jako co tam chci jen kdyz vejdu... treba levi.cz je super, petracomp je OK.. ale TSB nikdyyyyy
jasny, ty typky všichni zname, mě to nesere, když mi navalí rychle, tak ať se tváří jak chtěji, občas ale mluvi, že nejsou slyšet.
já osobně preferuji 100mega na Králově 1, pan Surý, naprosto skvělěej chlap, už jsem toho tam pobral za majlant
Adamsquare píše: že jsem to ADI 755 dneska viděl v krámu, je pjěkně hnusnej :?
vzhled neni nic moc (ale mě vyhovuje), o tom ale řeč neni, samsung je sice více cooool, jenomže jede na hovno (aspoň můj v práci a Broggův vzorek :sad:) , toť vše, při dnešni loterii na koupi bezvadné 17 (bezvadné=bez vady) se můžu na design klidně vyfláknout, ten moňas jede mě i kolegovi naprosto spolehlivě, geometricky i ostrostí pěkně a to je pro mě nejdůležitější. image suxxx
Firefighter30
Začátečník
Začátečník

Adamsquare píše: že jsem to ADI 755 dneska viděl v krámu, je pjěkně hnusnej :?
vzhled neni nic moc (ale mě vyhovuje), o tom ale řeč neni, samsung je sice více cooool, jenomže jede na hovno (aspoň můj v práci a Broggův vzorek :sad:) , toť vše, při dnešni loterii na koupi bezvadné 17 (bezvadné=bez vady) se můžu na design klidně vyfláknout, ten moňas jede mě i kolegovi naprosto spolehlivě, geometricky i ostrostí pěkně a to je pro mě nejdůležitější. image suxxx[/quote]

Asi tak, nejde mi o design, ale jen o to, aby při dejme tomu rozlišení 1024x768 měl ještě takovou frekvenci, aby z toho po 8 hodinách nebolely oči. V současné době máme s kolegou AOC Spectrum 5GLr a je to hrůza, je to snad 6 -7 let starý monitor, bolí a slzí mě po 3 hodinách práce na něm oči. Zaměstnavatel nechce samozřejmě o nějakém nákupu nového monitoru ani slyšet, tak si ho budem s kolegou kupovat z vlastní kapsy.
vOid
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vOid »

Adamsquare píše:
Jo TSko je gut az na reklamace
sem tam reklamoval uz palirnu a disk a KU*WA sem musel cekat pres 2 tejdny (skoro 3) to v petre to je rychlejsi
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

vOid píše:Jo TSko je gut az na reklamace
sem tam reklamoval uz palirnu a disk a KU*WA sem musel cekat pres 2 tejdny (skoro 3) to v petre to je rychlejsi
Je to total starý, total mimo téma, ale co je na tom špatnýho? Maj na to měsíc, a většinou to neni záležitost prodejce ale dodavatele, výrobce...
btw: v petře si reklamoval ten samej disk a tu samou palírnu? :roll:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Sakra jdu pozdě, mohl jsem ti prodat za 4000,- HYUNDAI B790 Deluxscan, je nejlepší B790 (Neplést s Imagequestem !!!)
Jen tak pro informaci :
1024x768 - 110 hz
1280x1024- 90 hz
1600x1200 - 85 hz
1920x1440 - 75 hz
2048x1536 - 65 hz
Monitor jsem zdědil po bráchovi co má EIZO 21, pracuje s CADEM, a jinak ten monitor má velmi ostrý obraz i při 90 hz, TCO 99, jedinou mouchou je že není ultraflat ale za takový obraz to nikomu nevadí. 8)
(Nemáte někdo zájem ???)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

do bazaru s tim
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
LaRosse
Nováček
Nováček

Já si koupil

Příspěvek od LaRosse »

za 4500 AOC 9G+, přičemž má 19 palců a není úplně plochý, proto tak levný.

www.nc.cz
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“