problém s pinnacle studio 15

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
šiny
Začátečník
Začátečník

problém s pinnacle studio 15

Příspěvek od šiny »

zdravím
mám problém s pinnacle studio 15, kamarád si při exportování vybere typ souboru mpeg-4
a předvolbu 720p, ale mě se tam 720p neukaže při exportování videí.
Ale ukáže se mi vždy když nainstaluji pinnacle studio 15 a vložím k extrahaci nějaké videjko které pinnacle obsahu na ukázku ale u jiných už ne nevíte proč
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
šiny
Začátečník
Začátečník

Re: problém s pinnacle studio 15

Příspěvek od šiny »

tak už jsem to vyřešil prosím o smazání
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

To je pěkný, že se ti problém podařilo odstranit, ale byl bys tak hodnej a popsal ostatním jak na to? Myslím, že by to ostatní uživatelé uvítali.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
šiny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od šiny »

okey, před začnutím nového projektu jděte do nastavení -> preference projektu a ve formátu projektu zvolte "pro nové projekty použít formát :" a z nabídky jsem zvolil HD 1280x720/30p
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“