už i nejen na tomto fóru jsem se setkal s lidmi, co mají s Anglickým eshopem game.co.uk zkušenost, je tu o tom poměrně dost diskuzí, ale přesto se chci zeptat ještě za sebe..
Objednal jsem si u nich 6.10. hru, sice nebyla cenově nějak extra jinde, než v česku, ale hlavním důvodem bylo to, že u nás ještě nevyšla a do konce října ještě nevyjde.
No, tak jsem neváhal a hru objednal, zaplatil, byla skladem vše OK, ještě ten samej den (protože to byl pracovní den před 13:00) mi přišel email že zásilka byla odeslána (despatched) a já se těšil, že si to zahraju.. Pak jsem si přečetl na internetu v různých fórech samé chvály, že zboží bylo doma do 3 dní atd. atd.,.. dnes je to přesně týden a nic.
Na emaily neodpovídají a na telefonátu za 150kč mi neřekli nic jiného, že doručení do jiných zemí se může prodloužit.
Nemáte teda někdo s pozdním doručováním nějaké zkušenosti? Už trochu ztrácím naději, i když je to "jen" týden.
A ještě jeden dotaz bych měl. Asi předpokládám, že ta anglická pošta to dopraví do česka a předá České Poště. Co když zrovna nebudu doma? Do naší panelákové schránky se hra tutově nevejde a jestli jo, tak po kouskách (toho se mimochodem taky docela bojím). Co v takové situaci nastává?
Díky moc