Přesměrování na subdoménu bez htaccess

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Přesměrování na subdoménu bez htaccess

Příspěvek od SpeedyGT »

Zdravím, řeším nyní následující problém.

Mám doménu xyz.net u active24, bez hostingu (takže použití htaccess padá) a potřebuju aby subdoména z ní (třeba abc.xyz.net), přesměrovávala na doménu 3. řádu u ic.cz (takže klasicky cokoliv co je free na ic.cz - např tedy def.ic.cz). Zkoušel jsem to přes podporu, ale ty mi jenom přidali CNAME záznam z abc.xyz.net na def.ic.cz, což ale nestačí, protože zkončím na 88.86.100.176, což je IP většiny (ne-li všech) webů 3.řádu na ic.cz.
Jak to pořešit?

Přesměrování pro google apps mail mi funguje bez problému, ale tam to asi bude tím, že google pro doménu 3.řádu má zvláštní IP :(

(sorry za ten debilní název příspěvku, nic jiného mě nenapadlo :))
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Přesměrování na subdoménu bez htaccess

Příspěvek od OndraSter »

Nastavit záznam abc.xyz.net tak, aby mířil na IC.cz. Na IC.cz nastavit xyz.net jako hlavní doménu a tam už je htaccess povolený. Pokud adresa bude abc.xyz.net, tak to přeposlat na xyz.net... (Popř v PHP skriptu.)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“