HP Compaq 615

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Galax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HP Compaq 615

Příspěvek od Galax »

Dobrý den, nedalo mi to a byl jsem svým svědomím donucen napsat o tomto úžasném ntb.... Spousta lidí řáká ,, AMD procesory do ntb nepatří; Turion je přímotop" atd.... ale abych uvedl na pravou míru: Tento ntb je opravdu skvělý.... skvěle na něm šlape win 7 a turion se zahřívá asi tak jako letní medvěd u zimního.... větráček se mi zapíná pouze u náročnějších aplikací a her..... u prohlížení netu, k tomu vypalování cd a ještě sledování filmu se ani nezapne... Tak že opravdu doporučuji... HP je značka kvality sama o sobě... já ho koupil ještě rok a půl v záruce za 4000 a tak dobrý ntb za takovou cenu si málo kdo může přát.... jen jen bych ještě doporučil k tomuto ntb přikoupit další 2gb ram.... protože samotné 2 gb je příliš málo na win 7 + aplikace atd... a stránkování není tak rychle.... To je asi vše .... přeji příjemné chvilky s tímto ntb...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HP Compaq 615

Příspěvek od Highlander »

Galax píše:HP je značka kvality sama o sobě...
no.... :-) kdybysme těchto NTB neopravovali na servise několik kusů týdně, tak bych ti dal smajlíka za pěknou reklamu HP... ale ta věta co jsi napsal mě vážně pobavila :-) Neber to prosím nijak osobně.

ale chápu, máš radost z nového NTB, snad ti bude dlouho fungovat ;-)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Galax píše:Spousta lidí řáká ,, AMD procesory do ntb nepatří; Turion je přímotop" atd...
On je to taky low end. Výkon je nízký, proto i spotřeba. Řekl bych, že jsou celkem OK v té relaci.
Highlander píše:no.... :-) kdybysme těchto NTB neopravovali na servise několik kusů týdně,...
Což je samo o sobě bez počtů ostatních a podílu na trhu informace s nulovou hodnotou. :-)
Ale taky to nevidím extra slavně.
Naposledy upravil(a) Maranov dne čtv 20. říj 2011, 14:17, celkem upraveno 1 x.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

HP Compaq? nejsou to zrovna ty nejlevnejsi a nejmin kvalitni HPcka? :-)
Galax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galax »

Highlander píše:
Galax píše:HP je značka kvality sama o sobě...
no.... :-) kdybysme těchto NTB neopravovali na servise několik kusů týdně, tak bych ti dal smajlíka za pěknou reklamu HP... ale ta věta co jsi napsal mě vážně pobavila :-) Neber to prosím nijak osobně.

ale chápu, máš radost z nového NTB, snad ti bude dlouho fungovat ;-)

Ten notes není můj... jen známého....
Maranov píše:
Galax píše:Spousta lidí řáká ,, AMD procesory do ntb nepatří; Turion je přímotop" atd...
On je to taky low end. Výkon je nízký, proto i spotřeba. Řekl bych, že jsou celkem OK v té relaci.
Highlander píše:no.... :-) kdybysme těchto NTB neopravovali na servise několik kusů týdně,...
Což je samo o sobě bez počtů ostatních a podílu na trhu informace s nulovou hodnotou. :-)
Ale taky to nevidím extra slavně.
Pokud nebereš v potaz ostatní výrobce ntb tak je to informace s žádnou informací.... HPčko možná opravujete několik kusů týdně ale vsadil bych se, že Asusů bude na to opravování víc....
KOFis píše:HP Compaq? nejsou to zrovna ty nejlevnejsi a nejmin kvalitni HPcka? :-)
Ano jsou ale řekl bych že ta kvalita je pořád vyšší než u Asusu nebo Aceru..... (asusy jsem měl 3 a všechny se rozbily.... teď mam hp a už ho mam 5 let a ani jedna vada!!! :-) )
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“