samsung tvprepojenie s PC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pepit-o
Nováček
Nováček

samsung tvprepojenie s PC

Příspěvek od pepit-o »

zdravim som v tomto lama kupil som si tv samsung UE40D6540 3D a chcel by som to prepojit s PC stiahol som si aj Allshare, samsung PC Share, a nemozem to rozbehnut na Allshare mi ukaze ze neni pripojeny a na PC Share mi neukaze Tv na pripojenie. kamos bol umna skusal to cez notebook napojil sa cez kabel na moj net aj tv cez swith skusal tie iste programi a mu to islo pls o radu dakujem
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: samsung tvprepojenie s PC

Příspěvek od Zub »

tam je problem v tom, že program Allshare sám o sobě nedokáže propojit pc s televizí. Allshare se děli na dva programy. Na službu ve Windows a na samotný program. Musíš spnit dvě podmínky. Mít zaplou službu na slídení v allshare, ta se spustí automaticky po instalaci allshare, a pak v allshare nasdílet složky. V telce pak vybrat samsung all share a propojí se to. Mě se to napoprvé taky nepovedlo. Musel jsem program 2x přeinstalovat, parkrát restartovat, aktualizovat a nakonec to jelo. Ale řeknu ti jednu věc, kašli na allshare a kup si hdmi kabel. Moje telka od Samsungu přehraje z flashky úplně všechny formáty, ale když je nasdílím pomocí allshare, přehraje to sotva polovinu neumí mkv, takže sem se s allshare tenkrát *ral zbytečně.
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: samsung tvprepojenie s PC

Příspěvek od iOioo »

najskôr si nastav IPčku na TV a cez ten test čo tam je skontroluj či je v poriadku pripojenie i-net/sieť
ak ti toto bude fungovať už si stiahneš len samsung pc share manager
nainštaluješ pustíš
v ponuke zdielať vyberieš nastaviť politiku zariadení
povolíš tú tvoju TV
pridáš priečinky ktoré chceš zdielať a dáš nastaviť zmenený stav
a je to :)
potom na TV si dáš media play alebo cez source si vyberieš ten tvoj server ako si si ho nazval a ostatné už zvládneš hádam :)

prípadne ak chceš vyskúšaj
http://www.serviio.org/
tiež veľmi podarený program
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“