Chci LED TV. Udělám chybu z touhle? 50Hz

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Chci LED TV. Udělám chybu z touhle? 50Hz

Příspěvek od robocop »

Dobrý den.
Chci si ted koupit do kuchyně maličkou LED TV. Nějakou dost štíhlou.
Vzhledem k tomu že mám možnost nakupovat od Samsungu s o pul roku delši zárukou, tak jsem zaostřil na tuhle štíhlou LEDku:
SAMSUNG UE22D5000 LED TV, 22"(54cm), Full HD, 50 Hz, DVB-T/C, 2xHDMI, USB 2.0 Movie
Zde:
http://tenke-led-televize.elektromedia. ... s-produktu

Ale proto se zde ptám, zda, když je u ni psano,že je 5OHz, co to bude pro mě znamenat.
Až jsem se tomu hodne divil, že když je to LED, tak ma jenom 50Hz.
Vždyt dneska to jde do daleko vyšších kmitočtů.
Mužete mě od toho někdo spiše odradit, nebo mi to možna jen doporučit?
Hodně se mi totiž libi že tato TV ma vuči jiným LED TV takově male okraje kolem LED obrazovky. Že není ta TV tak široká (aby se mi vlezla do police).
Menší uhlopřičku ovšem nechci.
ajťák_
Černá karta
Černá karta

Re: Chci LED TV. Udělám chybu z touhle? 50Hz

Příspěvek od ajťák_ »

:) já se směju, porádí ti jistě někdo jiný. Tohle mi připomíná asi jako, jaktože když je to nový auto, tak má maximálku jenom 160 km/h, se mi zdá dost málo, nemělo by jezdit aspoň 350? :-D zato jiný auto má maximálku 350, ale hnedˇtě z něho bude bolet prdel, protože má tuhý odpružení :)
AMD Athlon II X4 630, 3220 MHz (14 x 230) / Gigabyte GA-770TA-UD3 / 2x 2 GB DIMM3: A-Data DDR3 1600+ / Grafický adaptér ATI Radeon HD 5700 Series (512 MB) / 0,5 + 1 TB HDD / FSC P24-1W + Samsung 2443BW / Marantz SR 8000 + Acoustic Energy Aelite One
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Re: Chci LED TV. Udělám chybu z touhle? 50Hz

Příspěvek od robocop »

ajťák_ píše::) já se směju, porádí ti jistě někdo jiný. Tohle mi připomíná asi jako, jaktože když je to nový auto, tak má maximálku jenom 160 km/h, se mi zdá dost málo, nemělo by jezdit aspoň 350? :-D zato jiný auto má maximálku 350, ale hnedˇtě z něho bude bolet prdel, protože má tuhý odpružení :)
Tak tomu říkám kvalitní rada...ale aspoň jsem se zasmál.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“