aky switch kupit ?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
tino
Začátečník
Začátečník

aky switch kupit ?

Příspěvek od tino »

zdravim, potrebujem do siete kupit 8-16 port. nemenezovatelny switch. Pozeral som 3com a SMC. Co mi odporucite ?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: aky switch kupit ?

Příspěvek od KOFis »

tino píše:zdravim, potrebujem do siete kupit 8-16 port. nemenezovatelny switch. Pozeral som 3com a SMC. Co mi odporucite ?
edimax, bezproblemovy provoz, kvalitni vyrobek, dobra cena. mam je 2 a zadny problem jsem s nima nemel.
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Kdyz budes vybirat tak se divej na zaruku. Dneska ti klasicky davaji 5 let minimalne.
Nenech se zblbnout necim jako dozivotni zaruka, proze je tam vzdy malym pismem napsano neco jako: dozivotni zaruka = zaruka po kdy se bude dany typ vyrabet nebo podobne.

Opravdovou LTW (life-time waranty, dozivotni zaruku) ti daji akorat vyrobci typu Cisco.. a to je zas draze zaplaceno.

Osobne bych nedoporucil pro 16 portovy switch ty plastove bazmeky. Radeji jdi do poctiveho kovu.

muj tip:
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=Z ... SMC-335121
Toshiba Tecra A6
CompreSSor
Nováček
Nováček

Příspěvek od CompreSSor »

Ja by som zas odporucil Signamax, daval som ich uz vela zakaznikom a ziadny problem s nimi nebol.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ja bych ti doporučil, to s čím jsem pracoval a pracuji, Cisco, nikdy s nimy nebyl problém...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

ja bych byl taky pro CISCO, to je super vyrobce , ale jestli staci nejaky noname, a neni treba platit za kvalitu, tak bych sel do edimaxe, ale to je nekde uplne jinde
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

pokud je to jen na "domaci" pouziti tak se mi zda jako dobra volba edimax. jasne ze cisco je kvalitou nekde jinde, ale neni to na doma trosku zbytecna hracka? :)
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

ja pracoval na reklamacich u distributora komponentu.
Ja bych Edimax nedoporucoval :)

ale treba budete mit stesti.
Toshiba Tecra A6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“