opravy vadnych sektorů
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Telda
- Nováček

-
opravy vadnych sektorů
zdravim chci se zeptat jestli se da opravit hardisk nebo ty vadny sektory obcas mi zamrzne komp ale hlavne jen kdyz sem na netu proste zamrzne nic nejde komp se restne a vyskoci modra tabulka kamoši mě řikaj že to sou ty vadný sektory tak nvm není na to nějakej program nerad bych aby mi odešel hdd.
zkoušel sem jen ten scan disk přes prikazovej radek
zkoušel sem jen ten scan disk přes prikazovej radek
- zombux
- Odborník PCT

Re: opravy vadnych sektorů
vadné sektory = disk už odešel, opravit se to nedá - řešení je jen reklamace nebo vyhodit a koupit nový.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Telda
- Nováček

-
aha ale všiml jsem si zajímavé věci, že to zmrzne jen když sem na fb nebo koukam na videa a asi jen na mozzile na googl chromu se mi to jeste nestalo
- zombux
- Odborník PCT

v první řadě zkontroluj povrch disku, a pak se můžem bavit o tom jestli tam vadné sektory opravdu jsou nebo nejsou.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Telda
- Nováček

-
jo dík a nevíš jak zkontrolovat ten povrch diśku? (o kompech toho moc nevim) 
- Butch
- Středně pokročilý

HD Tune, pomaly test povrchu.
Vetsinou trva kolem 2 hodin. Pokud bude hodne chyb, muze trvat i pul dne.
Vetsinou trva kolem 2 hodin. Pokud bude hodne chyb, muze trvat i pul dne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Maor
- Začátečník

mam program HDD Regenerator, ktery umi opravit vadne sektory, ale to platí jen u těch které nejsou reálně mechanicky poškozené