Uz jsem tu psal nedavno o mem problemu s totuto kartou.V desce Asus M2nE karta nechtela najet ani do biosu.V druhem pc bezela normalne.Proto jsem zkusil me pc obratit vzhuru nohama a kartu poradne zasadit a pc nabehlo,hral jsem cely den a pak pc vypnul.
Po opetnem nastartovani zase neslo , pak zas postouhat kartu a sla.Koupil jsem tedy novou desku Gigabyte GA-M52L-S3P s domenim ze vse je v desce.Pc jsem zapojil vse v poho ale ouha.Deska piska stejne jako asus jednou dlouze,trikrat kratce.Nechapu.
Pouzivam stary lcd monitor s prechodkou na DVI.Pc na kterem karta fungovala melo novejsi konektor a desku se SLI zapojenim.Clovek co mi kartu prodaval ji pouzival s druhou kartou ve sli modu.Karta je podle neho 100% funkcni a ja mu verim.Hral sem na ni cely den zatezove hrz a bez sebemensich problemu ci restartu.
Prosim o radu , vcem muze byl chyba.
Mam desku GA-M52L-S3P
proc: Athlon X2 4200+
pameti 4x512 800mhz
Asus GTX280 nejde signal do monitoru
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lojzak
- Nováček

-
- lojzak
- Nováček

-
Re: Asus GTX280 nejde signal do monitoru
Dalsi pokrok.Kdyz kartu podrzim v nove desce pri bootovani ,trochu na ni tlacim tak karta najede hned .Pipne a zacne bootovat win . Hned kartu pustim a vse funguje.Hraju hry,net i filmy.
Pak restart a nic, musim zas kartu pridrzet a tlacit smerem k desce.
Podle meho je tedy neco s grafikou a nejspis ji zkusim vratit.
Nebo ma nekdo nejaky jiny napad?
Pak restart a nic, musim zas kartu pridrzet a tlacit smerem k desce.
Podle meho je tedy neco s grafikou a nejspis ji zkusim vratit.
Nebo ma nekdo nejaky jiny napad?
- Wiruz
- Pokročilý

Re: Asus GTX280 nejde signal do monitoru
Jesltize se stejny problem objevil uz na druhe desce a pomaha na kartu pritlacit, muze byt studeny spoje na nejakem BGA a proto karta nejede a deska piska ze je bez VGA. Jakmile se karta rozjede, diky zahrati se pin zpetne muze nakontaktovat. Rozhodne to nebude deskou ale VGA. Tlacis do PCB VGA nebo do chladice?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64