grafická karta
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Untouchable
- Nováček

-
grafická karta
Dobrý den. Mám přesně tento PC: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... R1002_USEN . Zdá se mi, že grafická karta není na hraní nových her (BF3) moc dobrá, ikdyž to šlape. Uvažuji o koupi novější, např. gtx560Ti.. Těchto karet je ale spoustu a já jsem úplný laik ohledně sestavování PC. Můžete mi poradit, zda bych s touto sestavou vůbec mohl upgradovat, pokud ano, tak jakou kartu vybrat? Děkuji
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: grafická karta
Eh upgradovat můžeš, ala ta sestava vypadá děsně předraženě se slaby GPU, prostě OEM značková sestava. GTX560TI můžeš dát (třeba Gigabyte, má dost tichej nereferenční chladič). Za předpokladu že zdroj tam bude mít 2x 6-pin na což bych nesázel protože I7 2600K a GT440 nežerou v burnu dohromady ani 150W takže mohli šetřit na zdroji. Další věc je, že pokud je to ještě v záruce, mohou tam bjet pečetě a rozebráním o záruku můžeš přijít.
- Untouchable
- Nováček

-
Jak víte, jaká je tam cena, ta se tam neuvádí, pokud teda nejsem slepej
Zdroj tam je slabej pokud vím (myslím 400w - ale teď přesné info u sebe nemám, můžu zjistit jak budu doma). Pečeť tam není, ptal jsem se na prodejně a prý můžu v klidu upgradovat aniž bych o záruku na díly přišel. Takže to znamená koupit grafiku a zdroj, jestli chápu dobře. A u těch 560Ti, tam jsou nějaký 1gb a taky jsem viděl 2gb, měl bych se na to zaměřit?
- Untouchable
- Nováček

-
Tak krom toho, že mám na papíře napsáno zdroj 460W jsem nikde v PC údaje nenašel. Kde toto zjistím? Dále tedy upgrade i se zdrojem nebo pouze GK? díky
- Hladis
- Moderátor

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=10&t=176673 ehm proc tech temat zakladas vic ?
- Untouchable
- Nováček

-
Jelikož jsem to potřeboval celkem nutně a zdálo se mi, že v této sekci není nikdo není, tak jsem to zkusil