Ahoj nějak sem za den chytl
4.1.2011 Se to vše najednou objevilo
Trojan:win32/sirefef.O
Trojan:win64/sirefef.E
Trojan:win64/sirefef.D
Backdoor:win32/Smadow.gen!B
Virus:Win32/Patchload.O
V možnostech co mi antivirak nabydl bylo odebrat to sem udelal tak se jaksi uklidnil ale ty
zadní vratka prostě ne a ne aby zmizly už nevím co stim prosil bych o radu diky moc a jestli by to slo nejak předejit tomu.Antivirak mam microsoft security essentials
Pokut bude třebe neco stahnut prosil bych o odkaz diky
Ahoj prosím o radu
- galgmi
- Nováček
-
- galgmi
- Nováček
-
Re: Ahoj prosím o radu
Eště nevim či to stim souvisi ale je zajimave že přes google se mi zaboha nechce otevřit žadna stranka s nazvem blackdoor tuhle stranku sem musel otevřit přes mozilu.Jinak at zadam do googlu cokoli stranka se otevře ale stranky s nazvem pomoc,rada,vir a blackdoor tak mi to ukaže Not Found divne
- donecek
- Nováček
-
Re: Ahoj prosím o radu
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::galgmi píše:Ahoj nějak sem za den chytl
4.1.2011 Se to vše najednou objevilo
Trojan:win32/sirefef.O
Trojan:win64/sirefef.E
Trojan:win64/sirefef.D
Backdoor:win32/Smadow.gen!B
Virus:Win32/Patchload.O
V možnostech co mi antivirak nabydl bylo odebrat to sem udelal tak se jaksi uklidnil ale ty
zadní vratka prostě ne a ne aby zmizly už nevím co stim prosil bych o radu diky moc a jestli by to slo nejak předejit tomu.Antivirak mam microsoft security essentials
Pokut bude třebe neco stahnut prosil bych o odkaz diky
Doporučuji program COMBO FIX link si lehce najdete.Dejte prosím vědět zda to problem vyřešilo.Díky předem.