Zdravim.
Chcem sa opytat ak sa najde par ludi co ju pouzivaju alebo pouzivali ci sa nestretli s tym ze by im po nejakej dobe zacal blbnut senzor.
Moj problem spociva v tom ze po pol roku pouzivania sa stava ze po zapnuti pc mys svieti, tlacidla reaguju ale kurzor ostane cca na 1 az 2 sekundy na ploche zamrznuty. Potom sa rozbehne a normalne funguje. Dalej pocas pouzivania sa obcas akoby na par sekund zacne zadrhavat. Neviem ako lepsie problem opisat ale pripomina mi to asi ako staru bezdrotovu mys ked v nej dochadzaju baterky. Proste chcete presunut niekam kurzor ale on sa len trha a nejaku dobu trva kym sa da do normalu.
Razer naga pouzivam uz rok a vzdy po polroku pouzivania tento isty problem, prvy krat ju vymenili. Toto uz bude druha ta ista reklamacia a premyslam do kedy to takto bude pokracovat ci ma vyznam znova ist do razer naga (ohladom spolahlivosti).
Btw problem s nou sa pravuje na kazdom pc kde je pouzivana takze problem pc som tym padom vynechal.
Razer Naga - spolahlivost senzora
- Lubomir85
- Nováček

-
- Hladis
- Moderátor

Re: Razer Naga - spolahlivost senzora
Mas stazene posledni ovladace a firmware ? Nemas senzor zapraseny ?
- Lubomir85
- Nováček

-
Re: Razer Naga - spolahlivost senzora
Mam aktualny posledny ovladac a aj v myske mam posledny firmware aky je. Zapraseny urcite nieje o take veci sa staram, podlozku pod nou mam cistu a aj mysku. Nepredpokladam ze by to bolo necistotou.