ovladac prestal pracovat
Moderátoři: morke, Walker1134
- lukastrtilek
- Začátečník

-
ovladac prestal pracovat
Ahoj.Mam problem a to ten ze opcas se me sekne obraz a po chvilce vyskoci hlaska ovladac prestal pracovat a byl uspesne obnoven..Dela mi to u me HD6870 a to od zacatku a na jakykoliv ovladacich.Tet mam aktualni a taky to opcas udela.Je to na reklamaci karty??Zkousel jsem 3D mark a vse jelo vpohode..tak nevim
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ovladac prestal pracovat
Vyzkoušej jinou grafickou kartu. Pokud to s ní dělat nebude, je na vině jasně tvoje grafická karta a pošli ji na reklamaci.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- lukastrtilek
- Začátečník

-
Kdyz me to udela tak cca 3x do mesice tak to je potom tezky to nest na reklamaci =(
- lukastrtilek
- Začátečník

-
- carda19
- Začátečník

Tohle mi taky dela ale taky tak jednou za nejaoku dobu nainstaloval jsem ty novy ovladace co vysly ted 15týho. tak uvidim jestli to bude delat jeste doufam ze ne nerad bych byl celej mesic bez pc.
CPU: Intel Core i9 9900K, Základní deska: MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon, RAM: 4x8GB DDR 4 Kingston HyperX RGB XMP 3200MHz, GPU: MSI GeForce RTX2080 Ti Gaming X Trio 11 GB, Zdroj: EVGA Supernova 750 G3, Disk: ADATA SX8200 Pro 2TB + Seagate FireCuda - 2TB SSHD, Monitor: Dell S2716DG - 27" G-sync, OS: Windows 10 Pro 64bit