VYMAZANY POUZIVATEL WINDOWS

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
MILOS123
Nováček
Nováček

VYMAZANY POUZIVATEL WINDOWS

Příspěvek od MILOS123 »

Ahojte, mam jeden (pre mna) velky problem.
Mam windows Vista. Vzdy sa prihlasujem heslom ako uzivatel Milos- patri do skupiny admins. Podarilo sa mi v PC/ spravovat odstranit konto Milos. Vytvoril som nove, no po restarte PC som sa teda mohol dostat uz len do noveho a VSETKO- na ploche som mal dolezite dokumenty vo worde, sa mi z plochy vymazalo, aj dost programov. Teraz mam plochu na novom konte ako po preinstalovani windowsu a nemozem sa dostat k dokumentom z plochy uzivatela Milos.

Mozete mi poradit, ako sa da k sokumentom z vymazaneho konta dostat?

Dakujem :(
st3nl3y
Začátečník
Začátečník

Re: VYMAZANY POUZIVATEL WINDOWS

Příspěvek od st3nl3y »

Musíš něco přepsat v registrech. Z hlavy už si to ale nepamatuju. Zkus google :).
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Teoreticky by melo stacit prevzit vlastnictvi danych slozek ...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

prihlasit se jako administrator (ci uzivatel s admin pravy) a ve vlastnostech slozky (stary profil) prevzit vlastnictvi. tedy pokud sis ji pri reinstalaci windows nesmazal
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“