Marvell 91xx a BIOS...

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
just
Začátečník
Začátečník

Marvell 91xx a BIOS...

Příspěvek od just »

Chcel by som sa spytat na jednu vec,nad ktorou som premyslal...
Jedna sa o pridavnu kartu Asus U3S6...
Neviete nahodou ci sa da nejak v BIOSe zrusit,aby mi pri starte PC v POSTe neukazovalo info o nej (o jej ovladaci)...
Cize: Marvell 88SE91xx....................................

Marvell 88SE61xx ,ktory je na doske som v BIOSe nasiel a zakazal info pri bootovani,ale netusim ci sa to da aj pri pridavnej karte???
Pozeral som to,ale nic take som neobjavil,ale zase na druhu stranu nevyznam sa vo vsetkym funkciach v BIOSe...

Ide mi o to,aby sa mi este o nieco zrychlil start systemu lebo ked mi teraz uz neukazuje pri bootovani info o tom SATA2 tak sa mi start zrychlil o 6-7 sekund a keby sa to nejak dalo aj u tej pridavnej karty SATA3 tak by som bol spokojny...
MB: ASUS Maximus IX Hero (Intel Z270) CPU: Intel Core i7-6700K CPU Cooler: NZXT Kraken X62 RAM: 16 GB Kit Kingston HyperX Predator @ 3333 MHz VGA: ASUS ROG Strix Gaming GTX 1080Ti 11GB SSD: Samsung 970 PRO 512 GB SSD 2: Samsung 960 EVO 250 GB HDD: Western Digital Red 14 TB ODD: LG BD-RE BH16NS55 Audio: Creative Sound Blaster ZXR + Magnat MA 900 + Sonus Faber Sonetto V + Aune X7s + Focal Clear Mg PSU: Seasonic Prime SSR-650TD 80 Plus Titanium Case: be quiet! Dark Base 900 Silver LCD: ASUS MX32VQ Mouse: Logitech MX Master + Razer Destructor White Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard K740 CZ OS: Windows 7 Ultimate 64 SP1
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Marvell 91xx a BIOS...

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Ne, na přídavné kartě to nejde zakázat. U některejch lepších řadičů to jde zkrátit či vizuálně potlačit ale úplně zakázat ne, protože pak by byl průser jak to povolit že? To tam je aby byl bios-hook na ten řadič a šlo ze zařízení bootovat.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“