Sound Blaster Audigi SE ovladače
Moderátor: CageJ
- Theo92
- Nováček

-
Sound Blaster Audigi SE ovladače
dobrý den,
mám problém s touto zvukovou kartu, nejdou mi na ni nainstalovat ovladače, stáhl jsem si nejnovější ze stránek výrobce a vždy při instalaci mě to hodí error, že nebylo rozpoznáno žádné zařízení, přitom zvuková karta v PC je a ještě včera na starých driverech jela..., kartu jsem zkusil zasunout,vysunot, nic nepomáhá, ani instlalace z nouzového režimu, bohužel nevím co jsem tam měl za staré drivery, takže jsem nyní bez zvuku:(
edit:takže jsem zkusil 20 dalších ovladačů, nakonec fungují ovladače na W Vista z CzC, ale jen základ, bez EAX, console atd. a jelikož mám 5.1 soustavu tak mi ve hrách a u muziky jede jen stereo + subák
mám problém s touto zvukovou kartu, nejdou mi na ni nainstalovat ovladače, stáhl jsem si nejnovější ze stránek výrobce a vždy při instalaci mě to hodí error, že nebylo rozpoznáno žádné zařízení, přitom zvuková karta v PC je a ještě včera na starých driverech jela..., kartu jsem zkusil zasunout,vysunot, nic nepomáhá, ani instlalace z nouzového režimu, bohužel nevím co jsem tam měl za staré drivery, takže jsem nyní bez zvuku:(
edit:takže jsem zkusil 20 dalších ovladačů, nakonec fungují ovladače na W Vista z CzC, ale jen základ, bez EAX, console atd. a jelikož mám 5.1 soustavu tak mi ve hrách a u muziky jede jen stereo + subák
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sound Blaster Audigi SE ovladače
Proč sis tam nenechal původní ovladače?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Theo92
- Nováček

-
Pořídil jsem si sluchátka od Creative, a !překvapivě! mi pří instalaci hodili error I-003 nebo tak něco, nejdříve jsem si myslel že se mlátí s těmi ke kartě, proto jsem je odinstaloval, bohužel to tím nebylo a ty ovladače na sluchátka stačilo nainstalovat v nouzáku, na což sem přišel příliš pozdě:(
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sluchátka a ovladače? Nějaký USB model?
Žádný správně udělaný software by neměl být nutný instalovat v jakkoliv nouzovém režimu.
Použij obnovení systému do data, kdy vše fungovalo správně.
Žádný správně udělaný software by neměl být nutný instalovat v jakkoliv nouzovém režimu.
Použij obnovení systému do data, kdy vše fungovalo správně.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Theo92
- Nováček

-
Ano USB model, wokna sem vrátil hodilo to z5 staré ovladače které fungují, navrátilo to i ten volume panel s nastavením, bohužel ten se nepustí, píše že nenalezl podprovaná zařízení:/
- Theo92
- Nováček

-
Tak návrat na bod obnovení pomohl na 50%, 5.1 začlo fungovat v pohodě všude, ovšem programy cretive volume panel a console launcher ne, audio control panel funguje, díky tomu zřejmě i ta 5.1, ale ta neobsahuje ty posuvníky a předvolby jako rock,pop atd a s tím bych si rád zas pohrál, neeistuje nějaká alternativa?
- ŠakaL
- Začátečník

A proc tam cpes creative drivery.U win7 nektery funkce nefungujou pro tuhle kartu.Nainstaluj tam Kawakamiho ovladace.Mas 32bit system ?
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Theo92
- Nováček

-
ne mám 64bit, jestli máš na mysli ty drivery od Daniel_K, tak ty také nejdou...
- ŠakaL
- Začátečník

Ja mel tu samou zvukovku, a s kawakamiho driverama sem nemel problem.Co ti v nich nejde? odinstaloval si poradne ty predchozi?
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
- Theo92
- Nováček

-
Ano, odinstaloval, při spučtšní instalace mi to napíše, že nebyl detekován žádny podporovaný HW a instalace s eukončí, to samé mám u většiny ovladačů od creative...