OBRAZ DISKU
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jarda.otta
- Začátečník
-
OBRAZ DISKU
Dobrý den.Mám os win vista a na tomto disku mám jeden vadný sektor.A ten mě způsobuje že se občas nemohu dostat dio systému.Vždy až na několikátý pokus.Na jednom foru mě řekli že vadný sektor nelze opravit a abych zálohoval data na jiný disk a instaloval nový systém a ten starý disk nechal jako záložní.Mám nainstalováno stovky programů.Jen představa že budu muset vše instalovat znova mě vstávají vlasy hrůzou na hlavě.Mimo jiné už na řadu programů nemám instaláky.Je možné nějakým způsobem vše zachovat a přenést na jiný disk?Děkuji za odpověď
jaris
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: OBRAZ DISKU
Ignorování vadných sektorů při vytváření bitové kopie mám vyzkoušené na zálohovacím softwaru Norton Ghost, tak můžete zkusit, jestli by pomohl i vám pomocí vytvoření tzv. "cold" zálohy.
- jarda.otta
- Začátečník
-
Re: OBRAZ DISKU
a myslíte že přenese icelý systém vista i s nainstalovaným software?A má ten program i jiné volby?Např přenést jen systém s nainstalovaným software a ostatní vynechat?Např složku filmy kde mám obsaseno 200 gb?
jaris