Baterie se nabíjí jen chvíli po startu W7, co s tím?
Moderátor: Don
- D-ann-Y
- Nováček
-
Baterie se nabíjí jen chvíli po startu W7, co s tím?
Zdravím, sice to píše, napájen ze sítě, nabíjí se, ale mohl bych čekat měsíce aby se vůbec ten indikátor pohnul... Chvíli postartu to tam běhá, stihne přibýt tak 1%, ale nic víc, tak bych rád nějaký rady jestli jsou Díky.... (Acer E640)
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baterie se nabíjí jen chvíli po startu W7, co s tím?
jak je notebook starej? Tipuju na KO baterka
- D-ann-Y
- Nováček
-
Starej je necelej rok ... Ale tak četl jsem víc případů, e pomohl flash biosu a špatnej power managment nastavenej, ale tak to doufám nějak vyřeším Šťoural jsem se v tom, nabíjí se, ale pomaličku, to je na prd tedaHighlander píše:jak je notebook starej? Tipuju na KO baterka
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ona může být chyba i někde jinde (neříkám, že to musí být nutně baterkou), ale nebylo by to nic neobvyklého u rok starého notebooku.
Moje nová baterka v pracovním NTB odešla po 3/4 roce (měl sem prostě štěstí). Pravda je ta, že NTB používám 16 hodin denně. Takže mi nezbylo nic jiného (kromě koupě nové baterky), než baterku rozebrat, vyměnit články a resetovat interní flashku.
Moje nová baterka v pracovním NTB odešla po 3/4 roce (měl sem prostě štěstí). Pravda je ta, že NTB používám 16 hodin denně. Takže mi nezbylo nic jiného (kromě koupě nové baterky), než baterku rozebrat, vyměnit články a resetovat interní flashku.