Popíšu to zrychleně:
Od o2 2mbit/s mám již internet přes 5 let. Asi před 2-3 roky všem zrychlovali 4x internet za stejnou cenu, jenže na mě se nějak zapomnělo. Takže sem asi po dobu 1 roku každý měsíc "spamoval " o2 ať se nato podívají a buď došla odpověď, že se omlouvají a podívají se nato co nejdříve (nic nedělali) nebo asi po 5 mailu přestali odepisovat. Asi v květnu tohoto roku sem se náhodou střetl po internetu s konzultantem a ten s ochotou komunikoval - internet se mi z 2mb/s zvýšili na 5 MB/s (na 8 MB/s nemohou protože pro město - Uherský Brod je max. rychlost 5mb/s a kvůli vzdálenosti 1750 metrů nastavili rychlost na 5mb/s ), dostal sem " odškodné " 1000kč a několikrát (cca. 10x ) sem řešil tuhle rychlost s technikami, ti jenom řekly že to není možné, a dokonce 1 technik poradil, ať přejdu ke konkurenci (jenže zase problém že v okolí bydliště je několik wifi s agregací min. 1:15, nebo 5GHZ síť, na které je bohužel poplatek za připojení kolem 3000-5000kč ). Jak byste tohle řešily?
+edit : cena od prvního dne ( 2mb/s ) až po dnešní ( 5mb/s ) je cena za internet 800kč + cca. 100kč za pevnou linku.

kvuli tomu ze vyuzivame adsl od O2 tak se musi pausalne platit jeste za pevnou linku i kdyz je nepouzivana k telefonovani - to je k smichu... a nejvic me dokaze vytovit kdyz mi z marketingoveho centra O2 volaji a nabizeji rychlejsi tarif (16mb) nebo vdsl ... a po minute se mi omlouvaji ze tento produkt nemuzou poskytnout kvuli nedostatecne infrastrukture - ze promerili dostupnost a jsme daleko od centraly ... cirkus proste