Chcel by som sa opýtať či je nejaká šanca sa dopracovať k chýbajúcemu I/O štítku k MB. Kúpil som totiž MB Asus M4A89GTD PRO/USB3 ale I/O štítok (záslepka) tam chýba.
Má s tým niekto skúsenosti ? Dá sa to niekde doobjednať alebo tu pomože len homemade práca ?
I/O štítek pre dosku
- LuiS_SK
- Začátečník
-
I/O štítek pre dosku
PC: i7-4770k@Cooler Master Hyper 412S ● MSI Z87-G45 Gaming ● 4x4 GB Corsair XMS3 DDR3 2000MHz CL9 ● MSI R9 270 Gaming 2 GB ● Crucial M4 128GB ● Seagate 2TB Green ● Seasonic SS-750RM 750W ● SilverStone Temjin TJ08-E ● Asus Xonar D2X ● DELL U2412M + DELL 1703FP
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Re: I/O štítek pre dosku
Téměř nedá, a hlavně kdo by to dělal, je to naprosto zbytečná věc, vůbec k ničemu tam neslouží, je to jen vizuální věc. Kdyby to bylo něco co drží konektory, atd. Tak jo, ale fakt to tam nedělá nic.
- Butch
- Středně pokročilý
Drive meli v CZC bednu s prebytecnyma kabelama, usb brackety atd, ted uz nemaji, ale nic za zeptani nedas a pri stesti je mozne ze treba bude pasovat
Zkusil bych se zeptat na reklamacich, pripadne ve skladu. Urcite vice modelu bude mit stejny I/O panel jako ty.
Jinak ale neni to nutne na provoz, jak bylo zmineno vyse.
Zkusil bych se zeptat na reklamacich, pripadne ve skladu. Urcite vice modelu bude mit stejny I/O panel jako ty.
Jinak ale neni to nutne na provoz, jak bylo zmineno vyse.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- LuiS_SK
- Začátečník
-
No je to hlavne kvoli prachu, no skusim sa pozriet ci nenajdem niečo podobne aj ked tomu moc neverím
PC: i7-4770k@Cooler Master Hyper 412S ● MSI Z87-G45 Gaming ● 4x4 GB Corsair XMS3 DDR3 2000MHz CL9 ● MSI R9 270 Gaming 2 GB ● Crucial M4 128GB ● Seagate 2TB Green ● Seasonic SS-750RM 750W ● SilverStone Temjin TJ08-E ● Asus Xonar D2X ● DELL U2412M + DELL 1703FP
- OXI
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, podařilo se ti sehnat ten panel, řeším podobný problém, koupil jsem na aukru desku Asrock (N68C-GS FX) ještě v záruce, ale prodejce mi k ní ten panel neposlal a vypadá to že ani nepošle.
Chci to do počítače který má na všech nasávacích otvorech prachové filtry tak aby se do něj dostalo jen minimum prachu ale chybějící panel mi mojí snahu kazí .
Před mnoha lety jsem byl v Czechcomputeru a tam měli bednu s těmito součástkami ale když Butch už před 2ma roky tvrdí že už tam není tak tomu budu věřit .
Chci to do počítače který má na všech nasávacích otvorech prachové filtry tak aby se do něj dostalo jen minimum prachu ale chybějící panel mi mojí snahu kazí .
Před mnoha lety jsem byl v Czechcomputeru a tam měli bednu s těmito součástkami ale když Butch už před 2ma roky tvrdí že už tam není tak tomu budu věřit .
- PKBO
- Moderátor
nějakou bednu tam maj, ale snad nikdy jsem jí neviděl plnou nicméně ti poradim, taky mě pár shieldů chybělo.
Nevzhledně jsem to řešil vystříháním 2cm molitanu podle otvorů což funguje ale vypadá to na prd, pak si to můžeš vystříhat z plechu ale strávíš na tom celý den a stejně to nebude vypadat dobře.
Naposledy jsem si našel fotku IO Shieldu na netu, upravil měřítko, vytisknul na barevný tiskárně, zatavil do plastu - může bejt i lepenka a vyřezal patřičný otvory. Vypadá to asi nejvíc k světu....
Nevzhledně jsem to řešil vystříháním 2cm molitanu podle otvorů což funguje ale vypadá to na prd, pak si to můžeš vystříhat z plechu ale strávíš na tom celý den a stejně to nebude vypadat dobře.
Naposledy jsem si našel fotku IO Shieldu na netu, upravil měřítko, vytisknul na barevný tiskárně, zatavil do plastu - může bejt i lepenka a vyřezal patřičný otvory. Vypadá to asi nejvíc k světu....
- WenzelLAH
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl také tento problém u desky Asus, kterou jsem koupil na aukru - 1156, pouze holá deska bez plechu. Dlouhou dobu jsem to nechal jak je, až když jsem si na chatu koupil novou case, tak mi to začalo vadit a začal jsem řešit co s tím. Chtěl jsem si něco vystříhat z kartonu a nějak to oblepit a tak... nakonec mě napadla nejjednodušší varianta Napsal jsem na podporu Asusu, zda by bylo možné od nich koupit I/O Shield na mou desku a do týdne jsem ho měl zdarma doma