Záslepka místo ventilátoru

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Záslepka místo ventilátoru

Příspěvek od off »

Ahoj všichni, scháním jestli se náhodou nevyrábí záslepka místo ventilátoru. V podstatě by mi stačil kus plastu se 4 dírama pro vruty, který by se přidělal místo větráku.
Je mi jasný, že není problém to vyrobit, ale proč se s tim drbat pokud to někdo vyrábí.
Nejlépe aby byla černá a měla rozteč na 120 větrák (140 by taky nebyla k zahození).

Pokud o něčem takovým víte, tak dejte vědět. Dík
shelby_nr
Čestný člen
Čestný člen

Re: Záslepka místo ventilátoru

Příspěvek od shelby_nr »

Ak chceš niečo také ako "ModuVent™" od Fractal tak máš smolu. Bohužiaľ toto sa samostatne nepredáva a nič podobné nie je (pokiaľ viem). Jedine cez bazár od niekoho kto to už nepotrebuje (alebo niekomu kto má R3 vyskúšaj napísať). Prípadne ak by nevadilo, že to nie je z plastu, ale skôr "odhlučnenie" tak King Mod Premium Dampening
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Záslepka místo ventilátoru

Příspěvek od off »

Moduvent je přesně to co scháním. Ta odlučnovací hmota mě už napadla, jenže když ji nalepim zevnitř na "mřížku" tak se zvenku na to lepidlo bude chytat prach. Navíc by se fakt hodilo aby to bylo zvenčí černé, jinak to bude hrozně tlouct do očí. :(
No nic díky aspoň za nějaké nápady a ostatní kdyby o něčem přeci jen věděli tak napiště. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“