Problem při startu windows 7
Moderátor: Loki5567
- krakenuss
- Začátečník

-
Problem při startu windows 7
když zapnu PC tak vše jede v pořadku, naběhne mi přihlašovací obrazovka, přihlásím se, ale po přihlášení se mi akorát objeví kurzor myši a černá obrazovka, kurzorem jde normalně pohybovat, dokonce funguje i když zmačknu CTRL + ALT + DELETE, mužu se tak dostat do spravce úloh atd... Poslední věc co jsem udělal před vypnutím PC bylo že jsem nainstaloval MS Visual Studio 2010 a nainstaloval nejnovější verzi antiviru Avast. Nevíte někdo čím by mohlo být že mám jenom černou obrazovku a kurzor? prosím poraďte. Díky
- glozi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem při startu windows 7
Asi se ti nespravne zavadi explorer.exe. Zkus ho nastartovat rucne pres Spustit ulohu, vepis tam exlorer.exe a odentruj. Pokud ti vse korektne naskoci tak zmackni Win+R vepis tam msconfig a do zalozky Po spusteni pridej polozku explorer.exe.
Intel Core Ultra 7 265K, NZXT Kraken X62, 32GB Kingston Fury 6400MHz, ASUS Z890-PRO WIFI, Samsung 990 EVO 2TB, ASUS TUF RTX3080Ti, Samsung G8 OLED 32, ASUS ProArt 329CV
- Jája
- Středně pokročilý

Zkusil bych v nouzovém režimu odinstalovat avast.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Je mozne, ze dochazi ke kolizi programu a systemu. Chtelo by to vratit do posledního známého funkčního obodobí.
Takže po zapnutí F8 a vybrat příslušnou volbu, popř. najet do nouzového režimu a zkontrolovat to tam
Takže po zapnutí F8 a vybrat příslušnou volbu, popř. najet do nouzového režimu a zkontrolovat to tam