,,Menší'' problém

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
dales.luk
Začátečník
Začátečník

,,Menší'' problém

Příspěvek od dales.luk »

Zdravím,
Včera se mě stala jedna věc, dojdu domů a zapnu počítač. Počítač najednou při načítání 3x zapípá a nejde obraz. Zkoušel jsem ho restartovat a znovu to zapípalo a obraz nejel. Oddělal jsem plech, abych se podíval, kde to pípá a pípá to vedle grafické karty, ale bliká červená dioda u RAM. Skusil jsem kartu vyndat a dát tam jinačí kartu Geforce 9800gt a pc normálně naběhlo. Pc jsem vypl a vyzkoušel jsem tam znova dát GTX 460ku a znova to zapípalo a obraz nejel.. Tak jsem tam naposled hodil tu 9800 gt a pc se zapne bez problému. Pak jsem tam hodil znova GTX 460 a vyzkoušel jsem vyndat jednu ramku, to samé, tak jsem tam dal tu co jsem vyndal a vydělal jsem tu druhou a pořád nic.. Tak jsem pc vypnul a asi tak po půl hodině jsem zapl pc znova a obraz jede, ale v pc nebyli nainstalované žádné ovladače na gr kartu. a tak jsem je musel nainstalovat.. Nojo, ale problém je v tom, že mě připadne pc nějak ,,slabší'' ve hře BF3.. Hru jsem předtím hrál na vysoké detaily a při největších bitkách jsem měl MINIMÁLNĚ 42 fps a jinak mě to normálně valí kolem 60-65 až v nějakých úsecích 70-75 fps a teď mám minimum tak 32-35 což je vidět, že je hra ,,pomalejší'' !!! jak je to možné?? Nevím co se stalo, a tak jsem se chtěl zeptat vás. Děkuji za odpověď.

Zde je přehled mé sestavy.
MB: ASUS M4A77T
Zdroj: Corsair cx 600w
Procesor: AMD PHENOM x4 955 3,6 ghz
Operační pamět: A-DATA 4 GB 1333mhz
Pevný disk: Segate 500gb
Grafická karta: Geforce GAINWARD GTX 460 GS 1gb
Operační systém: Windows 7 Home Premium x64
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: ,,Menší'' problém

Příspěvek od Hladis »

Grafarna od Gainwardu = vetsinou pruser. Corsair CX nic moc zdroj. A-DATA pameti v kombinaci s AMD problem. Zamer se na grafarnu a RAM. Zkus vyzkouset jine RAM napr. od Kingston a grafarnu u nekoho jineho v PC.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

na vánoce dostanu 8gb ram od kingstonu 8gb 2x4 ram 1333mhz tak uvidíme.. Jinak se mě zdá, že po updatu jede hra zase parádně :)
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

jinak ty paměti budou přesně tyto RAM Kingston HyperX Blu 2x4GB 1333MHz DDR3 CL9
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“