Zdravíčko,
přemýšlím co Tátovi koupit na Vánoce a napadla mě nějaká malá Hifi souprava k domácímu poslechu. Moc jsem se ještě nedíval co je nyní na trhu, tak by mě zajímalo, co byste mi poradili k dobrému domácímu poslechu.
Dále mě zajímá, jestli se dá takováto souprava využít i jako reproduktory k počítači. Jak to funguje? Přes co se dá celá hifi věž připojit s PC..? Například tato - má takovou funkci? Odkaz
Děkuji
Levná Hi-Fi souprava do 2000,-
Moderátor: CageJ
- Mickeyi
- Nováček

- Streethawk
- Mírně pokročilý

Re: Levná Hi-Fi souprava do 2000,-
V tomto prípade moc na výber nemáš, je tam iba jeden analógový vstup (LINE IN), takže jednoducho prepojiť káblom na jednej strane "stereo jack 3.5" a na druhej strane 2x cinch...
Takže nieje problém to pripojiť...ak by mala zostava ktorú si vybral aj koaxiálny, alebo optický vstup, mohol by si prepojiť aj digitálne, ale stačí to aj takto, úplne v pohode...
Zdar
Takže nieje problém to pripojiť...ak by mala zostava ktorú si vybral aj koaxiálny, alebo optický vstup, mohol by si prepojiť aj digitálne, ale stačí to aj takto, úplne v pohode...
Zdar
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W