Reproduktory
Moderátor: CageJ
- prso
- Nováček

Reproduktory
Cau, chci si k Vanocum koupit nejake repracky. Bohuzel vubec nerozumim rozdilum a nez bych udelal nejakou blbost, tak se chci zeptat, co byste mi doporucili. Prvne by me zajimalo, jestli ma vubec cenu poustet se do kupovani 2.1 repraku, protoze mi prijde, ze na ne vsichni jen nadavaj. Na druhou stranu nepotrebuju zrovna zadny domaci kino a taky nechci utratit moc penez. Moje predstava by byla tak do tisice korun. Mel bych to jen na obcasny sledovani filmu a poslouchani muziky. Diky za kazdou radu...
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Reproduktory
TIP : http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=116&t=178076
Nic lepsiho za ty penize nesezenes, jsou bez znamek pouzivani, jako nove.
Recenze v tematu prodeje.
Nic lepsiho za ty penize nesezenes, jsou bez znamek pouzivani, jako nove.
Recenze v tematu prodeje.
- crashPC
- Mírně pokročilý

2.1 je super záležitost, dokud je skonstruovaná tak jak má - Tedy tahounem sestavy jsou přední stereo bedýnky, které mají za úkol přenést všechen běžný signál, a k tomu je doladěn efektový box - subwoofer na nejhlubší basy, hřmot a vítr ve vlasech... To samozřejmě za tisíc korun nejde vyrobit. Přední bedýnky nezvládají svou práci rozsahem, zkreslením ani výkonem, Basový box bučí co to dá tam kde nemá, a často je mezi satelity a basovkou velká frekvenční díra - od toho zvuk tzv "bum-cink".
Za 1000Kč se prostě nic takového vyčarovat nedá. Ani s 2.0 soustavou to nestojí za moc. Veskutečnosti jen samotný elektroakustický měnič(reproduktor), který za něco stojí, má cenu nejméně 500Kč.
Tím se odsuzuješ k výběru nějakého zla.
Za tu cenu ten Modecom jde.
Za 1000Kč se prostě nic takového vyčarovat nedá. Ani s 2.0 soustavou to nestojí za moc. Veskutečnosti jen samotný elektroakustický měnič(reproduktor), který za něco stojí, má cenu nejméně 500Kč.
Tím se odsuzuješ k výběru nějakého zla.
Za tu cenu ten Modecom jde.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Atta
- Začátečník

-
Taky jsem se před pár měsícu rozhodoval co si koupit a nakonec jsem skončil u http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... lues-r222/
netvrdím, že jsou bomba, ale za tu cenu si opravdu nestěžuji, mám dojem, že je na ně recenze na PCT
netvrdím, že jsou bomba, ale za tu cenu si opravdu nestěžuji, mám dojem, že je na ně recenze na PCT